Toteutuksen ryhmäpäällikkö, lämpöpumppuratkaisut

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys -toimintomme kasvaa voimakkaasti. Uudistamme toimintaa vauhdikkaan kasvun tukemiseksi. Etsimmekin nyt Älykkäille kiinteistöille toteutustiimin Ryhmäpäällikköä toteuttamaan kasvua kanssamme.

Älykkäiden kiinteistöjen toteutusryhmän esihenkilönä johdat kehittyvää tiimiä, joka koostuu projektipäälliköistä. Projektipäälliköt toteuttavat mm. Helenin lämpöpumppuratkaisuiden asiakashankkeet sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Projektit keskittyvät etenkin suurempien kiinteistöjen ratkaisuihin ja sisältävät muun muassa maalämpöratkaisuja. Esihenkilötyön lisäksi kehität toimintaamme yhdessä tiimisi sekä muun organisaation kanssa. Tuot myös oman asiantuntijuutesi ja kokemuksesi mukaan eri työryhmiin ja projekteihin ja pääset osallistumaan aktiivisesti asiakasrajapinnassa tapahtuvaan tekemiseen. Tulevaa tiimiäsi ja koko yksikköä innostaa yhteiset sekä kunnianhimoiset päämäärämme. Toivomme nyt sinusta motivoitunutta ja yhteistyötaitoista esihenkilöä sekä kollegaa, joka tulee rakentamaan parempaa huomista kanssamme!

Menestyäksesi tehtävässä tulee sinulla olla aikaisempaa kokemusta tiimin tai projektiryhmän vetämisestä. Tätäkin tärkeämpää on, että olet innostunut kehittymään ihmisten johtajana ja haluat saada muut loistamaan. Onhan sinulla soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi talo- tai LVI-tekniikan puolelta sekä vähintään 5 vuoden kokemus urakoinnista ja projektien toteuttamisesta. Aiempi kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä auttavat sinua roolissasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmämme ja asiakasratkaisuiden parissa. Yhteistyö ja yhdessä tekeminen ovat vahvasti läsnä ja saatkin tueksesi ammattitaitoisen yksikön ja koko Helenin osaajaorganisaation. Henkilöstöetuja meillä on esimerkiksi vapaa-ajan tapaturvavakuutuksesta, sähköauton latausedusta ja joustavasta työajasta hyvinvointietuun. Palkkaus määritellään tehtävän vaativuuden sekä myös osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Kampissa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Meillä pääset konkreettisesti työskentelemään puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja siksi meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa Vesa Harju (050 469 7988 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Jätäthän Vesalle soittopyynnön, jos hän ei pääse heti vastaamaan.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 7.12.2022. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
24.11.2022 00.00
Hakuaika päättyy
07.12.2022 23.59