Tuotekehityspäällikkö, sähkövarastot ja jousto

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt Uudet ratkaisut ja kasvuportfolio -tiimiimme Tuotekehityspäällikköä kasvattamaan yhtä merkittävimmistä uusista liiketoiminta-alueistamme, sähkövarasto- ja joustoliiketoimintaamme.

Jousto on sähköjärjestelmän kyky sopeutua muutoksiin sähköverkossa, kuten uusiutuvan sähkön tuotannon kasvuun ja epäsäännöllisyyteen sekä sähköistymiseen. Jousto mahdollistaa vihreän siirtymän vauhdittamana digitaalisen liiketoiminnan niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, joka ohjaa ja optimoi hajautetun energiajärjestelmän osia ja kokonaisuutta älykkäästi. Asiakkaillemme älykäs ohjaus ja sähkövarastot tarjoavat säästöä, turvaa ja tuottoa.

Tuotekehityspäällikkönä sinulla on merkittävä rooli varmistaa tuotteidemme kilpailukyky ja kannattavuus asiakaslähtöisellä kehitysotteella. Yhdessä sähkövarasto- ja joustoliiketoiminnan tiimin kanssa varmistat erityisesti vastuullasi olevien tuotteiden kautta liiketoiminnan kasvun sähkövarastojen ja jouston vision sekä strategian mukaisesti.

  • Vastaat koti- ja yritysasiakkaiden sähkövarastotuotteista sekä yritysten Yritysjoustotuotteesta
  • Tunnistat asiakas- ja markkinatarpeet sekä kasvatat tuotteiden liikevaihtoa kehittämällä ja strategisella suunnittelulla. Pääset myös kehittämään ja konseptoimaan
  • uusia palveluita ja palvelumalleja
  • Vastaat tuotteiden tuotehallinnasta ja uusien palveluiden Go-to-market strategiasta ja läpiviennistä, joka edellyttää tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa
  • Tuet myyntitiimiä ja varmistat tiiviissä yhteistyössä, että heillä on tarvittavat materiaalit käytössäänOlet sähkövarasto ja joustoliiketoiminnan sanansaattaja - verkostoidut, rakennat kumppanuuksia ja tunnistat potentiaalisia yritysasiakkaita

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta kaupallisesta tuotekehityksestä ja tuotehallinnasta sekä soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta. Tehtävä edellyttää energia-alan kokemusta sekä sähkövarasto-osaamista ja reservimarkkinoiden tuntemista. Menestyäksesi tehtävässäsi, tarvitset vahvaa liiketoiminta- sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä työskennellä teknologian parissa. Innostut uuden oppimisesta ja haluat kehittää markkinoille parhaat ratkaisut ja palvelut. Olethan myös tottunut esiintyjä, joka luo suhteita ja kumppanuuksia luontevasti. Ymmärrät energiamurroksen mahdollisuudet ja palat halusta tuoda ne kaikkien ulottuville.

Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa ja kehittymishaluista kollegaa, joka kykenee konseptuaaliseen ajatteluun ja haluaa saattaa asiat loppuun asti. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi merkityksellisessä roolissa koko Helenin osaajaorganisaatio tukenasi. Henkilöstöetuja meillä on esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta ja joustavasta työajasta hyvinvointietuun. Palkkaus määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Aloitusajankohta on sovittavissa tilanteesi mukaan ja huomioimme tietysti myös kesän lomasuunnitelmasi. Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä lisää Sähkövarastot ja jousto -liiketoiminnan kehityspäällikkö Kristiina Siiliniltä puh. 040 6531 316 tiistaina 3.5. klo 9–12, torstaina 5.5. klo 9–12 tai keskiviikkona 11.5. klo 9–13

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 29.5.2022.

Yhdistetään voimat!

 

Hakuaika alkaa
27.04.2022 00.00
Hakuaika päättyy
29.05.2022 23.59