Tuotepäällikkö, aurinkopuistot

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt Tuotepäällikköä kehittämään aurinkopuistoliiketoimintaamme.

Tässä vakituisessa tehtävässä kehität aurinkopuistoliiketoimintaamme yhdessä Tuoteryhmäpäällikön kanssa. Tehtäväsi sisältää sekä kaupallisia että teknisempiä osa-alueita.

Rooliisi kuuluu aurinkopuistojen hankekehitystä, johon sisältyy muun muassa sopivien alueiden etsimiseen, alueen rakennettavuuteen sekä luvitukseen liittyviä tehtäviä. Osallistut myös yhdessä toteutustiimin kanssa rakentamiseen liittyviin tehtäviin, joihin sisältyy esimerkiksi asennustavan ja käytettävän teknologian valintaa. Tärkeä osa rooliasi on myytävien ratkaisujen kaupallisen portfolion kehittäminen sekä lanseeraukseen osallistuminen. Kaikkea ei ole tarkoitus tehdä yksin ja oman tiimin sekä yksikön lisäksi teet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi myynti- sekä digitaaliset ratkaisut -yksiköidemme kanssa - ulkopuolisia sidosryhmiämme unohtamatta.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta tuotteiden ja/tai liiketoiminnan kehittämisestä sekä soveltuvaa teknistä korkeakoulutusta (DI- tai AMK-insinööri). Sinulla olisi hyvä olla energia-alan tai rakennusalan kokemusta, mieluusti auringon tai tuulen parista. Menestyäksesi tehtävässäsi tarvitset kykyä toimia tekniikan parissa sekä liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Innostut uuden oppimisesta ja haluat tuoda markkinoille parhaat ratkaisut.

Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa ja kehittymishaluista kollegaa, joka tarttuu aktiivisesti ja rohkeasti toimeen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa persoonaa peliin.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi merkityksellisessä roolissa koko Helenin osaajaorganisaatio tukenasi. Henkilöstöetuja meillä on esimerkiksi vapaa-ajan tapaturvavakuutuksesta, sähköauton latausedusta ja joustavasta työajasta hyvinvointietuun. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Aurinko ja tuuli -yksikön vetäjältä Minna Junnikkalalta (040 193 5851/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Minna on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse to 4.8 klo 8–12 ja ma 8.8. klo 8–12.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 17.8.2022.

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
01.08.2022 00.00
Hakuaika päättyy
17.08.2022 23.59