Tuotepäällikkö, lämmitys

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.


Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja kehittääksemme asiakkaillemme huipputuotteita, etsimme nyt joukkoomme lämmön Tuotepäällikköä. Tule mukaan tuotetiimiimme vastaamaan energiamurroksen haasteisiin ja tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville.


Tässä vakituisessa tehtävässä kehität ja ylläpidät tuotteitamme ja palveluitamme tavoitteidemme mukaisesti vaikuttaen konkreettisesti puhtaampaan tulevaisuuteen. Työskentelet Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys -liiketoiminnassamme vastaten kaukolämpötuotteiden kehityksestä, positioinnista ja tuotteiden elinkaaren hallinnasta. 


Yhteistyö on menestyksemme elinehto ja saatkin avuksesi muut Helenin maailmanluokan osaajat. Työparinasi toimii toinen lämmön tuotepäällikkömme, ja oman toiminnon lisäksi erityisesti myynti- ja markkinointitiimimme ovat tärkeitä sisäisiä kumppaneitasi.


Olet tuotehallinnan ja –kehityksen ammattilainen, ja sinulla on vankkaa osaamista lämpöalasta sekä kaupallisesta tuotekehityksestä. Onhan sinulla lisäksi näyttöjä liiketoimintalähtöisistä ja asiakaskeskeisistä rooleista. Menestyäksesi tehtävässäsi, tarvitset myös projektinvetokokemusta sekä intohimoa alaamme kohtaan. Haluat kehittää asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut. Edellytämme myös rooliin soveltuvaa korkeakoulutusta.


Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa, innostunutta ja kehittämishaluista kollegaa, joka haluaa saattaa asiat loppuun asti sekä kykenee konseptuaaliseen ajatteluun. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin.


Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Sähkö, lämpö ja jäähdytys -yksikön vetäjältä Päivi Pääkköseltä (050 517 0297 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa 15.11. klo 14–16 ja 23.11 klo 8–9.


Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti ja nopeasti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 30.11.2021 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
10.11.2021 00.00
Hakuaika päättyy
30.11.2021 23.59
Jaa: