Työvuorosuunnittelun / palkanlaskennan asiantuntija

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua

TYÖVUOROSUUNNITTELUN/ PALKANLASKENNAN ASIANTUNTIJA

Haemme nyt työvuorosuunnittelun/palkanlaskennan asiantuntijaa osaksi palkka- ja työsuhdepalveluiden tiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat mm. vuorohenkilöstön vuorosuunnittelu, palkanlaskenta, esimiesten ja työntekijöiden neuvonta palkka- ja työsuhdeasioissa sekä työajan hallintajärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Sovellamme Sähköalan TES – Energia – ICT – Verkosto, sekä Energiateollisuuden toimihenkilö -ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimuksia.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vuorohenkilöstön palkanlaskennan tehtävistä sekä työajan hallinnan järjestelmistä, mieluiten pääkäyttäjäroolista. Luonteeltasi olet palveluhenkinen kumppani, numerotarkka, järjestelmällinen, omaat hyvän paineensietokyvyn, joustavan työskentelyotteen sekä omaksut ja käytät tehokkaasti erilaisia tietojärjestelmiä. Olet toimeen tarttuva ja valmis oppimaan uutta sekä kehittämään toimintatapoja. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisen otteen. Katsomme eduksesi Fleximin, Tiiman, Aikajanan tai jonkun muun työajan hallintaohjelman pääkäyttäjänä toimimisesta. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Jarmo Hyytiäiseltä (p. 050 3585862), parhaiten tavoitettavissa 23-25.4 klo 13-15 ja 29.4-2.5 klo 13-14.

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.5.2019. Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Arvostamme, jos jätät video-cv:n osaksi hakemustasi.


Hakuaika alkaa
17.04.2019 17:20
Hakuaika päättyy
05.05.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Asiantuntijatehtävä
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Vakituinen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: