UX/UI-suunnittelija


Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?


Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Kehittääksemme kokonaisvaltaisesti asiakkaidemme digitaalisten palveluiden käyttökokemusta, Helenin design systemiä ja UI-suunnittelun prosesseja, etsimme nyt joukkoomme UX/UI-suunnittelijaa Helsingin Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Maailmanluokan digitaaliset palvelut kaikille asiakasryhmille ovat uuden energia-aikakauden menestystekijä. Haluamme Helenissä kehittää uusia, innovatiivisia palveluja ja huippuluokan asiakaskokemusta digitaalisissa kanavissa. UX/UI-suunnittelijana toimit keskeisessä roolissa Helenin digitaalisten palveluiden käyttökokemuksen ja konseptien kehityksessä. Roolissa pääset mukaan kehittämään monipuolisesti mielenkiintoisia ja merkityksellisiä uuden energia-aikakauden digipalveluja - sähköisestä liikkumisesta älykkäisiin kiinteistöihin, digitaalisista ostopoluista datalähtöisiin palveluihin.

Toimit roolissasi Helen design systemin omistajana. Vastuullasi on kehittää ja ylläpitää design systemiä ja siihen liittyviä suunnitteluprosesseja, joilla tavoittelemme palveluiden erinomaista käyttökokemusta ja entistä ketterämpää tapaa kehittää palveluja eheällä asiakaskokemuksella. Osallistut myös valittuihin digikehityksen projekteihin UX/UI-suunnittelijan roolissa, joten odotamme sinulta intoa ”laittaa kädet saveen”. Kehität asiakasymmärryksen pohjalta konsepteja toteutettavaksi käyttöliittymäksi saakka.

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Helenin eri yksiköiden kanssa. Lähikollegasi ovat digikehityksen ja palvelumuotoilun ammattilaisia. Roolissasi koordinoit myös useiden kumppaniemme työtä yhteisten prosessien ja design systemin kautta.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta ja kokemusta työskentelystä ketterissä tiimeissä. Sinulla on luovaa ongelmanratkaisutaitoa ja pystyt konkretisoimaan ideat käyttöliittymiksi tuotekehityksen nopeassa syklissä. Sinulla voi olla jo osaamista design-järjestelmän ja suunnitteluprosessien kehityksestä ja johtamisesta, mutta ennen kaikkea haluat oppia ja kehittyä tässä maailmanluokan osaajaksi. Olet yhteistyökykyinen ja johdat vastuualueesi kehittämistä niin sisäisesti kuin kumppanien suuntaan.

Portfoliostasi löytyy näyttöjä asiakasrajapinnan kuluttaja- tai yrityspalveluiden suunnittelutöistä. Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka tutkii ja löytää ratkaisut liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaskeskeisyys on sinulle työsi kulmakivi. Sinulla on tehtävään myös soveltuva korkeakoulututkinto. Koska toimit laajojen sidosryhmien kanssa, on sinulla myös erinomaiset viestintätaidot.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Kaisa Sundmanilta (050 3883587 /etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 4.6 klo 9-10 ja 7.6 klo 14-15.

Kiinnostuitko?
 Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 16.6.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
01.06.2021 00.00
Hakuaika päättyy
16.06.2021 23.59
Jaa: