Verkon kehityspäällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6400 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme ja yhdistetään voimat!


Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme Verkon kehityspäällikköä Käpylän toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Etsimme innovatiivistä ja ihmisläheistä sekä reilua ja rehtiä vetäjää verkon strategiselle suunnittelulle. Johtamasi ryhmän tehtävänä on sähköverkon kehittämissuunnitelmien laatiminen sekä sähkönjakelujärjestelmän periaatteiden ja teknologiaratkaisuiden määrittäminen. Energiamurros vaikuttaa vahvasti sähkönsiirtotarpeeseen kaikilla verkkotasoilla ja kehittämistyössä haetaan jatkuvasti uusia ratkaisuja ja suunnittelumenetelmiä asiakastarpeiden selvittämiseksi ja toteuttamiseksi. Yhteistyötä teemme laajasti niin organisaatiomme sisällä kuin muiden verkkoyhtiöiden, teknologiatoimittajien, kaupunkisuunnittelun ja suurasiakkaiden kanssa.

Toivomme, että sinulla on riittävä kokemus sähköverkkotoiminnasta, jotta voit ohjata päämäärätietoisesti kokeneista asiantuntijoistamme koostuvaa tiimiäsi. Sinulla täytyy olla hyvä tuntemus asiakkaiden uusista ratkaisuista lämmityksessä, sähköisessä liikenteessä ja pientuotannossa sekä näkemys näiden vaikutuksista sähköjärjestelmän ja sähköverkon hallinnan tuleviin ratkaisuihin. Tiivis sidosryhmätyö edellyttää sinulta positiivista yhteistyöasennetta ja hyviä neuvottelutaitoja. Toivomme että sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja uskot kykyihisi toimia hyvänä esimiehenä.

Meillä jokainen saa olla oma itsensä
ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. Toivomme sinulta kollegana yhteistyötaitoa, vastuuntuntoa, huumorintajua ja innostuneisuutta. Takaamme sinulle mielenkiintoisen roolin osana maailmanluokan osaajaorganisaatiotamme. Meillä saat myös hyvät työsuhde-edut.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäkehitysjohtaja Markku Hyväriseltä (050 5591685, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse ke17.2. klo 9-11, to 18.2. klo 9-11, ke 24.2. klo 9-11, to 25.2. klo 9-11 ja ti 2.3. klo 9-11.

Kohtasivatko energiamme?
 Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksenrekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 03.03.2021 mennessä.

Yhdistetään voimat!
 

Hakuaika alkaa
09.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
03.03.2021 23.59
Jaa: