Menu

Tutustu tulevaisuuteen

Helsingin Energian nettisivulle on kerätty tiivis infopaketti kehitysohjelmasta.

Sivulle luovii helposti etusivun kautta – klikkaamalla ylänavigaatiosta Energia ja ympäristö ja vasemmalta alin linkki Kehitämme energiantuotantoa. Ylimpänä tällöin on Uusiutuvan energian kehitysohjelma, josta avautuu kehitysohjelmasta kertova sivumme. Suoraan sivulle pääset tästä.

Sivustolle on koottu kehitysohjelman tavoitteiden ja niihin liittyvien toimenpiteiden lisäksi runsaasti vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, kuten

• mistä saadaan puuta biopohjaiseen polttoaineeseen
• ketkä kehitysohjelmasta hyötyvät ja
• nostaako kehitysohjelman toteuttaminen energian hintaa.

Tervetuloa Helsingin Energian nettisivulle www.helen.fi!

Anu Ylänen

Anu Ylänen

Anu Yläsen työnkuvaan Helenissä kuuluu markkinointi sen monissa eri muodoissa. Anu uskoo elämässä yhteistyön ja yhteisen päämäärän voimaan, jota ilman hän ei taannoin olisi ollut mukana voittamassa kolmea muodostelmaluistelun maailmanmestaruutta.

Vuosiarkisto

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tule keskustelemaan uusiutuvasta energiasta!

Tässä sitä nyt sitten ollaan. Ryhtymässä julkiseen keskusteluun siitä, miten kohti hiilineutraalia Helsinkiä edetään.

Vilkasta keskustelua kehitysohjelmasta

Helsingin Sanomien ja Sitran eilen 25.9. järjestämässä paneelikeskustelussa Miten pääkaupunkiseudusta saataisiin cleantech-metropoli? keskusteltiin vilkkaasti Helsingin Energian kehitysohjelmasta.

Melu ärsyttää kaupunkilaisia

Biopolttoaineiden käytön lisääminen vaatii Helsingin Energialta monenlaisia selvityksiä. Ensimmäisiin valmistuneisiin kuuluu kartoitus kaupunkilaisten hankkeeseen kohdistamista odotuksista. Tutkimuksen tulokset julkaistaan tänään ilmestyvässä Ympäristö ja Terveys -lehdessä.