Menu

Marina Galkin-Aalto

Marina Galkin-Aalto toimittaa Uutta voimaa -blogia ja viestii Helenin eri kanavilla. Kirjoittajana hän pyrkii esittämään monimutkaisetkin asiat niin, että tavallinen lukija ne käsittää. Marinan vapaa-ajasta huolehtivat Aallon perheen nuorisojäsenet, joiden mukana hän pääsee tuulettumaan milloin maailman shakkiareenoille, milloin erinäisten urheiluharrastusten pariin.

Energiaa on, tehoa ei

Energiamarkkinat ovat käännekohdassa, sanoo johtaja Harri Mattila Helenistä. Energian hinta on niin matalalla, että se ei rohkaise investointeihin. Mattila puhui Vaikuttajaforumissa 10.5.2017.

Vuosi 2016 toi lisää aurinkoa ja pellettejä

Helenin vuoteen 2016 on mahtunut aurinkoa ja pellettejä, sähkön varastointia, lämpöpumppuja ja älykkäitä ratkaisuja.

Urbaania energiaa

Miten Helsingin voimalaitokset soveltuvat kaupunkiympäristöön? Helenin eli ent. Helsingin Energian toimitusjohtajan tehtävästä eläkkeellä oleva Ilkka Pirvola osoittaa väitöstutkimuksessaan, että voimalaitos tekee kaupunkikuvasta moniarvoisemman, moni-ilmeisemmän ja monikulttuurisemman.

Biokaasusta lämmöksi

Otamme jälleen yhden askeleen eteenpäin matkallamme kohti ilmastoneutraalia tulevaisuutta: ryhdymme tuottamaan uusiutuvaa kaukolämpöä biokaasulla.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Vuosiarkisto