Helen Trainee

Salamana maailmanluokan energia-alan osaajaksi – pääset kasvamaan ammattilaisena ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen Helen Trainee -ohjelmassa! 

Etsitkö vielä omaa juttuasi tai ovatko energia-asiat herättäneet kiinnostuksesi? Miltä kuulostaisi ura hajautettujen energiaratkaisujen ja energiamurroksen haasteiden parissa? Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Mikäli kiinnostuit, tässä on tilaisuutesi – Helen Trainee -ohjelmamme haku on auki 11.6.2023 asti!

Haemme nyt tulevaisuuden energia-alan osaajia Helen Trainee -ohjelmaan. Puolen vuoden mittainen trainee-ohjelmamme starttaa syyskuussa 2023 ja kestää maaliskuuhun 2024 asti. Ohjelman aikana kasvat ammattilaisena, opit energiamurroksesta, tulevaisuuden energiaratkaisuista, megatrendeistä ja vastuullisuudesta niin oman osaamisalasi kuin koko energia-alan näkökulmasta.

Mitä etsimme?
Haemme osaajia eri koulutus- ja työtaustoista, ja ohjelma on tarkoitettu niin korkeakouluopintojansa viimeistelevälle kuin muutaman vuoden työelämässä olleelle. Kaupallinen tai tekninen koulutus on avuksi, mutta riittää, että olet kiinnostunut oppimaan energia-asioista! Yksi arvoistamme on yhteistyön mestaruus, minkä vuoksi edellytämme kaikilta heleniläisiltä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä menestyäksesi sinun ei tarvitse olla valmis energia-alan osaaja, vaan tärkeintä on tiedonnälkäinen asenne ja innostus työtehtävää kohtaan.

Etsimme yhteensä viittä traineeta seuraaviin rooleihin:

  • Junior Data Scientist: pääpainona generatiivisten tekoälyratkaisujen kehittäminen erilaisiin liiketoimintatarpeisiin.
  • Sustainable Energy Solutions Trainee: Helenin konesali- sekä alueratkaisuhankkeiden kehittäminen ja toteutusprojekteihin osallistuminen. Tehtävään kuulu mm. osallistuminen projektien esiselvityksiin, suunnitteluun, hankintoihin sekä laadunvalvontaan.
  • Project Coordinator Trainee: pääpainona uusiutuvan energiantuotannon projekteissa tukeminen sopimushallinnan, kumppanikoordinaation ja laadunvarmistuksen osalta. Pääset tutustumaan eri vaiheissa oleviin tuuli- ja aurinkopuistohankkeisiin ja puhtaamman energiantuotannon teknologioihin.
  • Junior Finance Specialist: erilaiset talouden suunnittelun ja raportoinnin tehtävät ja osallistuminen ERP-projektiin.
  • Venture Capital Intern (Helen Ventures): monipuoliset sijoituskohteiden analysointiin liittyvät tehtävät kattaen koko Euroopan markkinan. Sisältää esimerkiksi markkina- ja teknologiatrendien analysointia, toimialan startupien identifioimista ja relevantin datan keräämistä sijoitushypoteesien ja rahastoraporttien tueksi.

 Miten tuemme sinua yhteisellä matkalla energia-alan asiantuntijaksi?

Helen Trainee -ohjelma on tarkkaan suunniteltu kokonaisuus ja väylä, jota pitkin pääset sukeltamaan energia-alan ytimeen ja mahdollistamaan hiilineutraalin tulevaisuuden. Henkilökohtaista urakehitystäsi ohjelman aikana tukee coach ja oma mentori, jotka ovat mukana muovaamassa omaa kehityspolkuasi ja mahdollistamassa urahaaveidesi toteutumista. Saat myös tukea ja sparrailuapua tutoreiltasi!  Lisäksi saat kattavan perehdytyksen eri liiketoimintojemme tekemiseen. Pääset myös työstämään yhteistä konsernitasoista projektia monialaisesti trainee-kollegoidesi kanssa. Maksamme kaikista trainee-paikoista kiinteää kuukausipalkkaa 3 000 e/kk.

Lisätietoja Helen Trainee -ohjelmasta ja hakuprosessista
Mikäli sinulla herää kysyttävää trainee-ohjelmaan tai rekrytointiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@helen.fi – kerromme mielellämme lisää!

 Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 11.6.2023. Saatamme tehdä valintoja jo rekrytointiprosessin aikana.

 Ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä viimeistään viikon 24 aikana. Tulemme järjestämään jatkoon valituille hakijoille yhteisen rekrytointi-iltapäivän maanantaina 19.6. livetilaisuutena Kampin Sähkötalossa.

 Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa:
24.05.2023 00.00
Hakuaika päättyy:
11.06.2023 23.59