Energistä joulua!

Blogitiimi vetäytyy pikkuhiljaa joululomalle. Kiitämme kaikkia lukijoitamme ja etenkin keskusteluun osallistuneita kuluneesta vuodesta!

Palaamme alkuvuodesta uusien kirjoitusten ja uusien ideoiden kanssa. Odotellessa voit ehdottaa meille aiheita kommenttiboksin, palautelomakkeen tai sähköpostin kautta – blogitiimin tavoitat osoitteesta blogi(at)helen.fi, kirjoittajien osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)helen.fi. Tai sitten voit käydä katsomassa keskustan jouluvalot. Kuvassa olevaa Aleksanterinkatua valaisee 6500 led-lamppua, jotka säästävät energiaa aiempaan verrattuna yli 80 prosenttia.

Energistä joulua ja voimaa tulevalle vuodelle toivottaa
Uutta voimaa -blogitiimi

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin