• Sähkökatko Hermannin, Sörnäisten ja Vallilan alueella on päättynyt Lue lisää

YVA-ohjelma on valmistunut

Biopolttoaineiden lisäämiseen Helsingin energiantuotannossa liittyy ympäristövaikutusten arviointimenettely (YVA). Yhteysviranomaisena toimiva Uudenmaan ELY-keskus on asettanut YVA-ohjelman nähtäville 25.2.2013 ja sitä voi heille kommentoida  25.4.2013 asti.
YVA-ohjelma on valmistunut

Sähköisessä muodossa ohjelma löytyy osoitteesta www.helen.fi/bioyva sekä Uudenmaan ELY-keskuksen verkkosivuilta. Painettu selailukappale löytyy mm. Helsingin Energian asiakaspalvelusta (Kampinkuja 2). Toimitamme selailukappaleet myös Kirjasto 10:iin, Kallion kirjastoon ja Vuosaaren kirjastoon.

Ympäristövaikutusten arviointimenettelyä, hanketta, YVA-ohjelmaa ja hankkeeseen liittyvää Vuosaaren kaavoitustilannetta esitellään kaikille kiinnostuneille avoimessa yleisötilaisuudessa 14.3.2013 klo 18–20. Paikkana on Kaupunkisuunnitteluviraston auditorio osoitteessa Kansakoulukatu 3, Helsinki 10. Ennen tilaisuutta klo 17–18 auditorion aulaan katetaan YVA-kahvila, jossa on mahdollisuus tutustua materiaaliin ja keskustella siitä vapaamuotoisesti kanssamme.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

YVA-yleisö kysyi ja keskusteli

Kaupunkisuunnitteluviraston auditoriossa keskusteltiin eilen biopolttoaineiden käytön vaikutuksista ympäristöön sekä nähtiin havainnevideo Vuosaareen suunnitellusta voimalaitoksesta.

Mihin Vuosaaren uusi voimalaitos tulisi?

Jos Helsingin kaupunginvaltuusto päättää vuonna 2015, että Vuosaareen rakennetaan uusi monipolttoainevoimalaitos, mihin se käytännössä sijoittuisi? Neljäkymmentä maastokävelijää otti lauantaina asiasta selvää.

YVA-tietoa tarjottimella

Helen.fi-sivustolle on koottu omaksi kokonaisuudeksi ympäristövaikutusten arviointimenettelyn tietopaketti.