• Sähkökatko Hermannin, Sörnäisten ja Vallilan alueella on päättynyt Lue lisää

YVA-tietoa tarjottimella

Helen.fi-sivustolle on koottu omaksi kokonaisuudeksi ympäristövaikutusten arviointimenettelyn tietopaketti.

Sivut tarjoavat tietoa mm. YVA:n eri hankevaihtoehdoista, menettelystä ja aikataulusta, ohjaus- ja seurantaryhmästä sekä järjestettävistä sidosryhmätilaisuuksista. Lisäksi tarjolla on kattava kysymyksiä ja vastauksia -aineisto, johon odotamme runsaasti lisäkysymyksiä blogikeskustelun lisäksi.

Kannattaa seurata jatkuvasti päivittyviä sivuja!

Anu Ylänen

Anu Ylänen

Anu Yläsen työnkuvaan Helenissä kuuluu markkinointi sen monissa eri muodoissa. Anu uskoo elämässä yhteistyön ja yhteisen päämäärän voimaan, jota ilman hän ei taannoin olisi ollut mukana voittamassa kolmea muodostelmaluistelun maailmanmestaruutta.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Uudenmaan ELY: ”Kattava YVA”

Tavoitteenamme on lisätä uusiutuvien energianlähteiden osuus 20 %:iin vuoteen 2020 mennessä ja korvata näin osittain kivihiilen käyttöä. Hankkeen ympäristövaikutusten arviointi (YVA) on nyt saatu päätökseen, ja voimme alkaa hakea tarvittavia lupia hankkeen toteuttamiselle.

YVA-yleisö kysyi ja keskusteli

Kaupunkisuunnitteluviraston auditoriossa keskusteltiin eilen biopolttoaineiden käytön vaikutuksista ympäristöön sekä nähtiin havainnevideo Vuosaareen suunnitellusta voimalaitoksesta.

Kysy ja keskustele biopolttoaineiden vaikutuksista ympäristöön

Herättikö biopolttoaineiden käytön lisäämiseen liittyvä ympäristövaikutusten arviointiselostus kysymyksiä? Tule esittämään ne meille yleisötilaisuudessa 27.3. klo 18–20. Paikkana on Kaupunkisuunnitteluviraston auditorio, Kansakoulukatu 3.