YVA-tietoa tarjottimella

Helen.fi-sivustolle on koottu omaksi kokonaisuudeksi ympäristövaikutusten arviointimenettelyn tietopaketti.

Sivut tarjoavat tietoa mm. YVA:n eri hankevaihtoehdoista, menettelystä ja aikataulusta, ohjaus- ja seurantaryhmästä sekä järjestettävistä sidosryhmätilaisuuksista. Lisäksi tarjolla on kattava kysymyksiä ja vastauksia -aineisto, johon odotamme runsaasti lisäkysymyksiä blogikeskustelun lisäksi.

Kannattaa seurata jatkuvasti päivittyviä sivuja!

Anu Ylänen

Anu Ylänen

Anu Yläsen työnkuvaan Helenissä kuuluu markkinointi sen monissa eri muodoissa. Anu uskoo elämässä yhteistyön ja yhteisen päämäärän voimaan, jota ilman hän ei taannoin olisi ollut mukana voittamassa kolmea muodostelmaluistelun maailmanmestaruutta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kysy ja keskustele biopolttoaineiden vaikutuksista ympäristöön

Herättikö biopolttoaineiden käytön lisäämiseen liittyvä ympäristövaikutusten arviointiselostus kysymyksiä? Tule esittämään ne meille yleisötilaisuudessa 27.3. klo 18–20. Paikkana on Kaupunkisuunnitteluviraston auditorio, Kansakoulukatu 3.

Mihin Vuosaaren uusi voimalaitos tulisi?

Jos Helsingin kaupunginvaltuusto päättää vuonna 2015, että Vuosaareen rakennetaan uusi monipolttoainevoimalaitos, mihin se käytännössä sijoittuisi? Neljäkymmentä maastokävelijää otti lauantaina asiasta selvää.

YVA-yleisö kysyi ja keskusteli

Kaupunkisuunnitteluviraston auditoriossa keskusteltiin eilen biopolttoaineiden käytön vaikutuksista ympäristöön sekä nähtiin havainnevideo Vuosaareen suunnitellusta voimalaitoksesta.