Aurinkoista kesää!

Uutta voimaa -blogitiimi kirmaa kesälaitumille keräämään energiaa syksyä varten. Palaamme virkeinä blogin pariin taas elokuussa!
Aurinkoista kesää!

Kesän jälkeen blogissa kerrotaan mm. siitä, millaista oli kesätöissä Helsingin Energiassa, minkälaisia tuhkakokeita meillä on meneillään ja miten arvelemme sähköisen liikenteen kehittyvän Helsingissä.

Mitä sinä haluaisit blogista lukea? Ehdota aihetta kommenttiboksiin tai lähetä meille palautetta Ota yhteyttä -lomakkeella, niin otamme ideasi mukaan syyskautta suunnitellessamme.

Aurinkoista kesää kaikille blogin lukijoille!

Avainsanat

kesäloma

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Energistä kesää!

Uutta voimaa -blogitiimi rauhoittuu vähitellen kesälomalle keräämään energiaa ja ideoita syksyä varten. Palaamme blogin pariin taas elokuussa!

Kesäenergiaa!

Taas on palattu lomalta latautuneena sorvin ääreen. Uusiutuva energia oli läsnä myös lomallani – katso kuvista miten!