• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Pääkaupunkiseudusta cleantech-metropoli

  • 2016-12-19

Sitra ja Helsingin Sanomat järjestävät tänään kello 17–18.30 Sanomatalon Mediatorilla paneelin aiheesta Miten pääkaupunkiseudusta saataisiin cleantech-metropoli?

Teksti: Pirjo Jantunen

Puhtaan teknologian esimerkkikaupungiksi Helsingillä on erinomaiset lähtökohdat, sillä erilaisia tavalla tai toisella energiankulutusta tai päästöjä vähentäviä hankkeita on meneillään lukuisia eri puolilla kaupunkia.

Paneelissa ovat mukana toimitusjohtajamme Pekka Mannisen lisäksi mm. kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja vihreiden Ville Niinistö.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja sitä voi seurata suorana myös Helsingin Sanomien sivuilta.

 

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mikä on yllättäen kuuminta hottia lämmityksessä ja jäähdytyksessä?

Ensin kansainvälinen energiajärjestö IEA, nyt EU:n komissio ja huomenna toivottavasti myös Suomi ja suomalaiset heräävät huomaamaan, että kaukolämpö ja kaukojäähdytys ovat kustannustehokkain tapa edistää energiatehokkuutta, uusiutuvien energialähteiden käyttöönottoa sekä vähähiilisyyttä kaupunki- ja taajama-alueilla.
  • 19.12.2016

Älykästä energiaa Helsingissä

Tavoitteemme on, että energiantuotantomme on hiilineutraalia vuonna 2050.  Tavoitteen saavuttamiseksi kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita ja innovaatioita.

Älyverkoissa kuhisee

Älykäs energiajärjestelmä muodostuu sähkön ja lämmön ekotehokkaasta yhteistuotannosta ja sitä täydentävästä pientuotannosta, esimerkiksi aurinkopaneeleista.