Rentouttavaa joulua!

Blogitiimi vetäytyy vähitellen joulun viettoon. Kiitämme sinua kuluneesta vuodesta!
Rentouttavaa joulua!

Palaamme alkuvuodesta tavallistakin uusiutuneempana. Vuoden vaihtuessa Helsingin Energia jää historiaan ja jatkamme toimintaamme Heleninä. Uusi vuosi tuo myös uusia aiheita, saamme seurata ainakin kehitysohjelman etenemistä ja aurinkovoimalan rakentumista Suvilahteen.

Joulutervehdyksiä ja kehitysideoita blogitiimille voit lähettää kommenttiboksin, palautelomakkeen tai sähköpostin kautta – tavoitat meidät osoitteesta blogi(at)helen.fi, kirjoittajien osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)helen.fi. Kannattaa myös käydä iltakävelyllä ihastelemassa keskustan jouluvaloja. Kuvassa olevaa Aleksanterinkatua valaisee 6500 led-lamppua, jotka säästävät energiaa aiempiin valoihin verrattuna yli 80 prosenttia.

Rentouttavaa joulua ja energiaa tulevalle vuodelle toivottaa
Uutta voimaa -blogitiimi

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin