Tutustu vuosikertomukseen

Vuosikertomuksemme on julkaistu.

Vuosikertomuksemme on julkaistu.

Teimme hyvän tuloksen vaikeassa markkinatilanteessa. Uusiutuvien energianlähteiden osuus kasvoi, kun ostimme ruotsalaista vesivoimaa. Hiilidioksidipäästöt laskivat viisi prosenttia.

Tutustu vuosikertomukseen täällä. Lue esimerkiksi tutkimus- ja kehityshankkeiden edistymisestä ja päästöjen kehittymisestä.

 

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Matkaa hiilineutraaliuteen: 3 500 000 000 askelta

Tässä blogissa kerrotaan Helsingin Energian matkasta kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Olemme jo esitelleet monia keinoja, joiden avulla aiomme vähentää päästöjä. Mutta miten pitkä matka hiilineutraaliuteen oikeastaan onkaan? Kuinka paljon päästöjä meillä on vähennettävänä?

Kohti vähähiilistä yhteiskuntaa

Hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli, IPCC, julkaisi 2. marraskuuta synteesiraportin, joka summaa yhteen viimeisen vuoden aikana julkaistut laajat osaraportit.

Vive la Paris!

Pariisin ilmastokokous alkaa. Lupauksia on annettu ja toiveet ovat korkealla. Ehkäpä nyt sopimus vihdoin saadaan…