• Asiakaspalvelumme on suljettu torstaina 7.7.2022. Pahoittelemme häiriötä! Kiireelliset asiat voit hoitaa verkkosivuillamme tai puhelimitse 09 6178020 (24/7) Lue lisää

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto: Uusi, hajautettu vaihtoehto Helsingin energiantuotantoon

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto käsitteli maanantaina Helenin kehitysohjelman toteutusratkaisua.
Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto: Uusi, hajautettu vaihtoehto Helsingin energiantuotantoon

Konsernijaosto päätti esittää kaupunginhallitukselle, että se esittää edelleen kaupunginvaltuustolle Helenin kehitysohjelman niin sanotun kolmannen vaihtoehdon toteuttamista. Kesällä esitellyssä uudessa mallissa lisätään vaiheittain erillistä lämmöntuotantoa biopolttoaineilla.

Seuraavaksi asiaa käsittelee kaupunginhallitus, ja lopullisen päätöksen tekee kaupunginvaltuusto.

Lue lisää siitä, miten uusi vaihtoehto vastaa energiamarkkinoiden muutoksiin.

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kehitysohjelma etenee – ympäristölupahakemukset vireille

Olemme laittaneet vireille ympäristölupahakemukset pelletin polton aloittamiseksi Salmisaaren ja Hanasaaren voimalaitoksilla.

Vilkasta keskustelua kehitysohjelmasta

Helsingin Sanomien ja Sitran eilen 25.9. järjestämässä paneelikeskustelussa Miten pääkaupunkiseudusta saataisiin cleantech-metropoli? keskusteltiin vilkkaasti Helsingin Energian kehitysohjelmasta.

Kehitysohjelma etenee

Vajaa vuosi sitten kerroimme tässä blogissa, mitä hiilineutraaliin tulevaisuuteen tähtäävässä kehitysohjelmassamme oikein on meneillään. On aika päivittää kirjoitus ja kertoa, miten uusiutuvien energianlähteiden lisääminen etenee.