• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Hiki lentää himassa muuttoviikolla

  • 2016-12-19

Olihan siitä puhuttu jo pitkään. Kalasatamaan rakentuvasta älykkään energian mallialueesta, josta on mahtavat näkymät niin Hanasaaren voimalaitokselle kuin Mustikkamaalle ja Korkeasaareen. Että se konkreettisesti koskettaisi myös minua tuli kuitenkin yllätyksenä.

Hiki lentää himassa muuttoviikolla

As Oy Fiskari Helsingin Kalasatamassa syksyllä 2014

Teksti: Minna Näsman

Päätös oli tehty jo puolitoista vuotta sitten. Fiskarsiin me satsaisimme. Sen jälkeen onkin ollut vaikea saada ajatuksia irti talon rakentumisaikaisista vaiheista.

Nyt on muuttopäivä ihan lähellä. Hiki valuu kaikkea mahdollista pakatessa. Onhan kaikki nyt varmasti kunnossa?

Sähkösopimusten teko – check. Usein kysytyt kysymykset – check. Käyttöohje kolmella kielellä – check. Sekä tietysti itse palvelu, jonka synnyttämistä Fiskariin olen ollut kätilöimässä. Kodin etäohjauspalvelu HIMA <3

Tsemppiä muuttoponnistuksiin myös kaikki Fiskarin asukkaat, joille uusi palvelumme tulee ensimmäisen käyttöön!

Jos haluat tietää HIMAsta lisää, klikkaa linkkejä. Ellet löydä etsimääsi, kerro, niin pakataan se mukaan. Vielä ehtii.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  • 19.12.2016

Kalasatamassa 100 vuotta vanhaa ja uusinta uutta

Kalasatamassa nähdään ja koetaan energiaratkaisuja viime vuosisadan alkupuolelta pitkälle tulevaisuuteen. Vanhoja ja uusia tekniikoita yhdistää se, että ne ovat parasta käytettävissä olevaa teknologiaa.
  • 19.12.2016

Sähkövarasto mullistaa sähköntuotannon

Sähkön laajamittaista varastointia on pitkään pidetty sähköteollisuuden Graalin maljana, joka voi mullistaa kokonaan sähköntuotannon, jakelun ja sähkömarkkinat.
  • 19.12.2016

Paikalliset energiayhtiöt globaaleille markkinoille

Tietokonesalien jäähdyttäminen avaa paikallisille energiayhtiölle uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä kansainvälisten toimijoiden kanssa.