Biokaasusta lämmöksi

Otamme jälleen yhden askeleen eteenpäin matkallamme kohti ilmastoneutraalia tulevaisuutta: ryhdymme tuottamaan uusiutuvaa kaukolämpöä biokaasulla.
Biokaasusta lämmöksi

Helen lisää asteittain uusiutuvien energialähteiden käyttöä lämmöntuotannossa. Uusiutuvaa kaukolämpöä on jo tehty pelleteillä, ja nyt mukaan astuu biokaasu, joka on valmistettu kotimaisista jäteraaka-aineista. Parin vuoden päästä saamme uusiutuvaa lämpöä myös uudesta pellettilämpölaitoksestamme.

Tarkoituksenamme on lisätä biokaasun käyttöä siten, että voimme tuottaa uusiutuvaa kaukolämpöä useille kymmenille yritys- tai kerrostalokiinteistöille. Biokaasu on hieno mahdollisuus, onhan se täysin kotimaista uusiutuvaa energiaa. Mikä parasta, sillä ei ole suoria hiilidioksidipäästöjä, eikä sen käytöstä synny lainkaan pienhiukkasia.

Lue lisää tiedotteestamme!

Marina Galkin-Aalto

Marina Galkin-Aalto

Marina Galkin-Aalto viestii monipuolisesti Helenin eri kanavilla. Hän pyrkii esittämään mutkikkaatkin energia-asiat helposti ja ymmärrettävästi. Marinan vapaa-ajan täyttävät lapsiperheen moninaiset riennot sekä nelijalkainen karvainen kaveri.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Uusiutuva kaukolämpö tulee!

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa kerrostalossa asuville kaukolämmön käyttäjille mahdollisuuden vaikuttaa käyttämänsä kaukolämmön energianlähteeseen.

Salmisaaren pellettilämpölaitoksen perustustyöt vauhtiin

Helenin ensimmäisen pellettilämpölaitoksen rakennusprojektissa saavutettiin joulukuussa merkittävä virstanpylväs, kun kattilalaitoksen perustustyöt pääsivät alkamaan.

Äänestä vuoden ilmastotekoa!

Helen lisää merkittävästi uusiutuvan energian tuotantoa. Salmisaaren ja Hanasaaren voimalaitoksissa poltetaan jo puupellettejä hiilen joukossa. Salmisaaren öljylämpölaitoksen korvaamista pellettilämpölaitoksella suunnitellaan. Asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa uusiutuvan energian tuotannon lisäämiseen. Olemme mukana Vuoden ilmastoteko 2016 -kilpailussa – käy äänestämässä!