• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Blogissa yli 100 000 käyntiä!

  • 2016-12-19

Helenin Uutta voimaa -blogia on luettu yli 100 000 kertaa. Blogi perustettiin syksyllä 2012, ja sen käyntimäärät ovat kasvaneet jatkuvasti.

Blogissa yli 100 000 käyntiä!

Salmisaaren voimalaitos

Helenin Uutta voimaa -blogia on luettu yli 100 000 kertaa. Blogi perustettiin syksyllä 2012, ja sen käyntimäärät ovat kasvaneet jatkuvasti. Kiitokset teille, lukijat!

Helenin uudet ratkaisut, kuten aurinkovoimalat ja sähkövarasto, kiinnostavat lukijoita eniten. Myös pelletinpoltosta kertovat artikkelit keräävät kävijöitä. Toisaalta myös kuvaukset voimalaitoksen toiminnasta kiehtovat.

Tämän vuoden aikana ehdottomasti luetuimmaksi artikkeliksi on noussut Atte Kallion postaus Suomen suurin aurinkovoimala käynnistyi, jossa hän kertoo tunnelmia vastavalmistuneen Kivikon aurinkovoimalan laajalta paneelikentältä.

Seuraavaksi eniten on luettu artikkelia Suomen suurin pellettikattila Salmisaareen, ja kolmanneksi nousee Kevät tuo sähkövaraston Suvilahteen. Neljänneksi luetuin postaus tänä vuonna on jo viime vuonna julkaistu Miltä näyttää Hanasaaren voimalaitoksen sisällä? joka upeine kuvineen houkuttelee lukijoita yhä edelleen.

Blogia kirjoittavat pääasiassa Helenin omat asiantuntijat. Postauksia jaetaan ja linkitetään pitkin vuotta, joten tekstejä luetaan usein vielä pitkään julkaisun jälkeenkin. Kuulemme mielellämme ideoita ja ehdotuksia aiheista, joista haluaisitte blogissa lukea!

Teksti: Marina Galkin-Aalto

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  • 19.12.2016

Siilot saapuivat

Aloitamme pelletin polton Salmisaaren voimalaitoksessa vuoden lopulla. Tätä varten rakennamme voimalaitokselle pellettisiilot, jotka saapuivat  sunnuntai-iltana Tammasaaren satamaan. Katso kuvasarja siilojen siirrosta!
  • 19.12.2016

Haluaisitko palasen aurinkovoimalasta?

Rakennamme Suvilahteen, sähköaseman katolle ensimmäisen kaupunkilaisten aurinkovoimalaitoksen. Sinulla on mahdollisuus hankkia voimalasta nimikkopaneeli itsellesi!
  • 19.12.2016

Säätövoimaa Suvilahden aurinkovoimalasta

Suvilahden aurinkovoimalan nimikkopaneelit tulivat julkiseen myyntiin tänään, vaikka päivä sen kuin lyhenee. Usein kuuleekin sanottavan, etteivät aurinkopaneelit tuota pimeässä ja kylmässä pohjolassa. Auringosta saadaan kuitenkin kulutuksen ja tuotannon tasapainottavaa säätövoimaa.