• Sähkökatko Hermannin, Sörnäisten ja Vallilan alueella on päättynyt Lue lisää

Millainen on Helsinki Hanasaaren ja Pariisin jälkeen?

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme tulevaisuudesta.
Kivikon aurinkovoimalaa rakennetaan

Vuosi 2015 oli Helsingin energiatulevaisuuden kannalta merkittävä: joulukuussa solmittiin Pariisin ilmastosopimus ja päätettiin lisätä uusiutuvaa energiaa Helsingissä hajautetusti ja vaiheittain. Jotta tarvittaviin päästövähennystavoitteisiin päästään, tulee sekä energiantuotannon että energiankulutuksen muuttua.

Haluaisimme kuulla näkemyksiäsi aiheesta. Tervetuloa tiistaina 17.5. kello 17.00 alkaen Hanasaaren voimalaitokselle keskustelemaan yritysten ja kansalaisten roolista päästövähennystalkoissa. Työpajan fasilitoi Demos Effect.

Halukkailla on mahdollisuus myös tutustua Hanasaaren voimalaitokseen ja sen pelletinpolttojärjestelmään kello 16.00 alkaen.

Mukaan mahtuu 20 nopeinta, ilmoittauduthan viimeistään 6.5. mennessä. Tervetuloa!

Ilmoittautumaan tästä.

Viimevuotisen sidosryhmätyöpajan tuloksista voit lukea täällä.

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sidosryhmät: mistä energian nyhtökaura?

Mikä on yritysten ja kansalaisten rooli päästövähennystalkoissa? Keskustelimme aiheesta sidosryhmiemme kanssa.

Asiantuntijat: Tältä näyttää tulevaisuus

Bioenergian tulevaisuuden tärkeitä avainsanoja ovat aurinko, energiansäästö ja energiatehokkuus, jätteiden hyötykäyttö sekä kiertotalous, selvisi Helenin teettämästä tutkimuksesta.

Miltä näyttää biotulevaisuus?

Bioenergian tulevaisuuden tärkeitä avainsanoja ovat aurinko, energiansäästö ja energiatehokkuus, jätteiden hyötykäyttö sekä kiertotalous, selvisi Helenin teettämästä tutkimuksesta. Helenin ja energia-alan kannalta kriittistä on, minkälaisiksi EU:n biomassan kestävyyskriteerit muodostuvat.