• Asiakaspalvelumme on suljettu torstaina 7.7.2022. Pahoittelemme häiriötä! Kiireelliset asiat voit hoitaa verkkosivuillamme tai puhelimitse 09 6178020 (24/7) Lue lisää

Auta meitä olemaan vastuullisempia

Lisää uusiutuvaa energiaa, irti fossiilisista, kohti vähähiilisyyttä. Näitä ja monia muitakin keinoja toimia vastuullisemmin vaaditaan meiltä säännöllisesti.

Teemme vastuullisuuden eteen töitä joka päivä. Olemme myös onnistuneet työssämme - Helen oli jo toista vuotta peräkkäin suomalaisten energiayhtiöiden ykkönen Pohjoismaiden laajimmassa vastuullisuusbränditutkimuksessa

Valmiita emme kuitenkaan vielä ole, ja tehtävää riittää. Tarvitsemmekin sinun apuasi: kerro meille, miten voisimme toimia entistäkin paremmin. Samalla pääset näkemään muiden tekemiä ehdotuksia ja arvioimaan niitä.

Vastaamiseen kuluu aikaa noin 10 minuuttia, vastaajan perusteellisuudesta riippuen. Keräämme ajatuksia 20.5. saakka.

Kerromme kyselyn tuloksista tässä blogissa ja vuosiraportointimme yhteydessä. Tulosten perusteella kehitämme toimintaamme – miten, se selviää myöhemmin.

Vastaa kyselyyn!

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sidosryhmät ideoimassa: aurinkopaneeleja, avoimuutta, hiilineutraaliutta

Mikseivät yritykset aina ole avoimia ja kerro uusista ideoista ja keskeneräisistä suunnitelmista? Koska kilpailija voi varastaa ideat, tai niiden toteutus epäonnistuu ja KAIKKI NÄKEE. Me opettelemme tekemään toisin.

Sidosryhmät: Helenin pitäisi lisätä uusiutuvan energian tuotantoa

Me kysyimme, te vastasitte. Ja priorisoitte.

Sidosryhmät: mistä energian nyhtökaura?

Mikä on yritysten ja kansalaisten rooli päästövähennystalkoissa? Keskustelimme aiheesta sidosryhmiemme kanssa.