• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.

2020

Uudet päästörajat astuvat voimaan - Helen on valmis

EU:n uudet päästörajat astuvat voimaan 1. päivä heinäkuuta. Yhteistyön mestaruudella olemme Helenissä saavuttaneet tiukat vaatimukset kaikilla kolmella voimalaitoksellamme sekä lämpölaitoksillamme.

Helenin webinaarissa keskusteltiin biomassan energiakäytöstä ja biodiversiteetistä

Pidimme 17.6.2020 sidosryhmäwebinaarin aiheesta: Onko biomassan energiakäyttö ja luonnon monimuotoisuus yhteensovitettavissa? Tilaisuudessa kuultiin biodiversiteetin köyhtymisen riskistä ja siitä, kuinka riskiä hallitaan metsien kestävällä käytöllä. Myös Helenin biopolttoaineiden hankinnan kriteerejä esiteltiin.

Hiilineutraalin jäähdytyksen avulla lähemmäs päästövähennystavoitteita

Helenin hiilineutraali jäähdytys ei ole enää vain yritysten etuoikeus, vaan jäähdytystä on tarjolla myös taloyhtiöihin kaikkialle Helsinkiin. Vanhoissa kiinteistöissä kaukojäähdytysverkkoon liittyminen onnistuu vaivattomasti laajemman saneerauksen tai putkiremontin yhteydessä, kun taas uudiskohteissa jäähdytys on syytä huomioida jo suunnitteluvaiheessa.

Liikkuminen muuttuu – liikenne sähköistyy

Helen on kiinteästi mukana mahdollistamassa liikenteen sähköistymistä. Mitä trendejä kulunut erikoinen alkuvuosi on nostanut esille liikkumisen ja sähköautoilun näkökulmasta?