• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolilla Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tavoitat kirjoittajat osoitteesta etunimi.sukunimi(at)helen.fi.

Tea Erätuuli

Tea Erätuuli

Tea Erätuuli katsoo maailmaa vastuullisuussilmälasein. Yritysvastuutyö kattaa sparrausta hiilineutraalin energiajärjestelmän kehittämisestä hankinnan koko toimitusketjun vastuullisuuteen.

Sari Mannonen

Sari Mannonen

Sari Mannonen vastaa Helenin ratkaisuliiketoiminnan kehittämisestä ja tuoteportfoliosta. Sari saa energiaa uuden liiketoiminnan luomisesta ja kasvattamisesta. Hän on luonteeltaan rakentaja, joka rakastaa muutosta, uusien asioiden kokeilua ja sykkii uusiutuvaa energiaa. Vapaa-ajallaan Sari nauttii luonnossa liikkumisesta koiran kanssa, laskettelusta ja joogasta.

Kristiina Siilin

Kristiina Siilin

Kristiina vastaa Helenillä sähkövarastojen ja jouston liiketoiminnasta ja sen kehityksestä. Uuden oppiminen ja jatkuva kehittyminen ohjaavat Kristiinan työtä - niiden avulla hän uskoo voivansa vaikuttaa ja kääntää energiamurroksen haasteet liiketoiminnan kasvun mahdollisuuksiksi.

Maiju Westergren

Maiju Westergren

Maiju Westergren luotsaa Helenin vastuullisuusasioita sekä edunvalvontaa. Hänen mielestään energia-ala on täynnä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Vapaa-ajallaan Maiju ihmettelee puutarhan rönsyämistä, tanssii flamencoa ja viihtyy liikkuen luonnossa.

Tuomas Teuri

Tuomas Teuri

Tuomas Teuri on Helenin digijohtaja. Hän on digitalisaation kehityspioneeri, joka haluaa viedä projektit kokeiluista käytäntöön ja isoon mittakaavaan. Vapaa-ajallaan sähköautoileva Tuomas ui, pyöräilee ja juoksee - toisinaan kaikki peräkkäin.

Juha-Pekka Weckström

Juha-Pekka Weckström

Teknillistä fysiikkaa korkeakoulussa opiskellut Juha-Pekka on luotsannut toimitusjohtajana Realia Groupia, Digitaa ja TeliaSoneraa. Nyt hän rakentaa Helenistä markkinoiden asiakaskeskeisimmän energiayhtiön, jonka tavoitteena on hiilineutraalius 2035. Vapaa-ajallaan JP pelaa golfia ja tennistä, metsästää ja mökkeilee.

Rauha Bato-Liukkonen

Rauha Bato-Liukkonen

Rauha Bato-Liukkonen kehittää Helenissä työntekijä- ja asiakaskokemusta, jotka ovat täysin toisistaan riippuvaisia. Hän uskoo, että energia-alan murros selätetään erinomaisella johtamisella ja asiakaskeskeisyydellä. Rauha rentoutuu luonnossa meren läheisyydessä perheensä kanssa ja seikkailee cocktail-sukeltajana lämpimissä vesissä.

Kimmo Malin

Kimmo Malin

Kimmo rakentaa Helenin yhteiskuntasuhteita. Loikka hiilineutraaliin Suomeen ja täysin uuteen energia-aikakauteen tehdään yhdessä yhteiskunnan ja asiakkaiden kanssa. Kimmo haluaa työssään rakentaa maailmaa, jossa hänen 4-vuotiaalla tytölläänkin on valoisa tulevaisuus edessään.

Taina Kokkarinen

Taina Kokkarinen

Taina Kokkarinen kehittää Helenissä johtamista ja kulttuuria sekä moderneja rakenteita ja käytäntöjä osaamisen ja suorituksen johtamiseen. Hän luo työssään edellytyksiä erinomaiselle työntekijäkokemukselle yhdistämällä strategisen ajattelun ja yksilölähtöisen lähestymistavan kaikessa tekemisessään. Taina kirkastaa ajatustaan juoksulenkeillä ja rentoutuu perheensä kanssa mökkeillen ja veneillen.

Jaakko Tiittanen

Jaakko Tiittanen vastaa Helenillä suurien lämmitys- ja jäähdytyshankkeiden toteuttamisesta. Jaakolla on yli 15 vuoden kokemus energia-alalta, erityisesti projektinhallinnasta ja investointien suunnittelusta sekä kaukolämpöjärjestelmistä. Työssä häntä motivoi jatkuva uuden oppiminen ja mahdollisuus haastaa itsensä kehittämällä uutta. Vapaa-ajallaan Jaakko kuljettaa ja kannustaa lapsia erityisesti joukkuelajien parissa.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin