Aleksi Nurmi

Aleksi Nurmi työskentelee Helenin investointiprojektien parissa. Hän on kiinnostunut uuden tekniikan soveltamisesta energiantuotantoon, ja innostuu ryhmässä ratkaistavista haasteista. Toimiva ryhmä onkin ehdoton edellytys projektin onnistumiselle. Silloin lopputuloksena on tehokkaasti tuotettua, käyttövarmaa ja ympäristöystävällistä energiaa helsinkiläisille.

Pellettikattila tositoimissa

Suomen suurimmassa pellettikattilassa Helsingin Salmisaaressa on sytytetty ensitulet. Puupelletillä korvataan fossiilisten polttoaineiden käyttöä Helenin kaukolämmön tuotannossa.

Pöhinää pellettilämpölaitoksen työmaalla

Helenin ensimmäisen pellettilämpölaitoksen rakennustyömaalla Salmisaaressa tapahtuu. Lämpölaitosrakennusta pystytetään parhaillaan, ja Suomen suurin pellettikattila nostetaan paikoilleen ennen pääsiäistä.

Salmisaaren pellettilämpölaitoksen perustustyöt vauhtiin

Helenin ensimmäisen pellettilämpölaitoksen rakennusprojektissa saavutettiin joulukuussa merkittävä virstanpylväs, kun kattilalaitoksen perustustyöt pääsivät alkamaan.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin