• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Anna Häyrinen

Anna Häyrinen pitää vaikutuksemme ilman laatuun ympäristölupien vaatimalla tasolla ja koordinoi muidenkin ympäristövaikutustemme tutkimusta. Hän suhtautuu avoimin ja uteliain mielin niin ympäristöviranomaisiin ja lainsäädäntöön kuin myrskyjen kasaamaan uusiutuvan energian määrään vapaa-ajanviettopaikassaan, Päijänteen suurimmassa saaressa.

Mitä piipusta tulee?

Lempeän syksyn jälkeen Helsingin lämmityskausi on käynnistynyt. Tästä ovat merkkinä kylmän ilman lisäksi myös voimalaitostemme piipuista nousevat valkoiset savupilvet. Mutta mitä tämä savu oikeastaan on?

Kehitysohjelma etenee – ympäristölupahakemukset vireille

Olemme laittaneet vireille ympäristölupahakemukset pelletin polton aloittamiseksi Salmisaaren ja Hanasaaren voimalaitoksilla.

Miten pelletin seospoltto muuttaa voimalaitoksen ilmasto- ja ympäristövaikutuksia?

Olemme yhdessä Suomen ympäristökeskuksen ja Tampereen teknillisen yliopiston kanssa tutkineet, miten Salmisaaren voimalaitoksen ympäristövaikutukset muuttuvat, kun kivihiiltä korvataan puupelletillä.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin