• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Hannu Pikkarainen

Hannu Pikkarainen kehittää uutta liiketoimintaa Helenille. Hänestä tärkeintä uuden kehittämisessä on olla avoin uusille ajatuksille. Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä – pitää vaan uskaltaa tarttua niihin. Vapaa-ajallaan Hannu liikkuu maalla ja merellä monilla eri tavoilla.

Uuden innovaattori ja kehittäjä, tule mukaan!

Energia-alan murros -niminen näytelmä on parhaillaan esityslavoilla. Uusia näyttelijöitä, näyttämön rakentajia ja lavastemestareita haetaan, ilmoittaudu mukaan!  Haluamme Helenissä yhdistää vahvan energiaosaamisemme startuppien ja uusien kasvuyritysten kanssa.

Mitä haluamme asumiselta?

Joskus seinät ja katto riittivät asumiseen, mutta eivät enää. Tänä päivänä haluamme hyviä sisäolosuhteita. Sisäolosuhteet on otettava haltuun, ja tämä voidaan tehdä laadukkaasti ja energiatehokkaasti.

Miksi iso yritys mainostaa itseään startupeille?

Miksi isot yritykset, kuten Helen, markkinoivat itseään startupeille? Eikö riitä, että odotellaan startup-yritysten kertovan, kun niillä on sopiva tuote tai palvelu yritykselle tai sen asiakkaille?

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin