• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.

Harri Mattila

Harri Mattila haluaa edistää asiantuntijoiden työn tekemistä ja innostaa heitä. Energiajärjestelmän kehittäminen ja tukkukauppa ovat hänellä päivittäin työpöydällä. Energiaa Harri käyttää maantiepyörän kanssa.

Maakaasun kilpailukyky kasvaa

Suomen maakaasumarkkina avautuu ensi vuoden alussa. Helen hyödyntää uuden markkinan mahdollisuuksia lisäämällä osaamistaan ja ottamalla aktiivisen roolin kaasun hankkijana.

Tehomarkkina varmistaisi sähkön riittävyyden

Sähkön hinta pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla on pudonnut niin alas, että sähkön tuotantoon ei enää kannata Suomessa investoida ilman tukia.

Vesivoimaostoksilla Ruotsissa

Ostimme kesällä 2013 vesivoimaa Ruotsista. Minkälaiset voimalaitokset ovat ja missä kunnossa, miten niiden modernisointi etenee ja miten joki toimii? Näin kesän korvalla on hyvä muistella syksyä, jolloin näihin kysymyksiin haettiin vastauksia paikan päältä.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin