Heli Kuusisto

Heli Kuusisto viestii työssään Helenin tuotteista ja palveluista ihmisille kodeissa ja yrityksissä. Vapaa-ajallaan hän nauttii lukemisesta sekä musiikista, laulusta ja viulunsoitosta. Liikettä elämään tuovat jalkojen vikkelä eteenpäin liikuttelu, voimistelu ja kahvakuulailu.

Suomen suurin pellettikattila saapui

Tästä se lähtee! Nimittäin Suomen suurimman pellettikattilan pystytys. Kattilan ensimmäinen osa nostettiin illalla 28.3. rakenteilla olevalle lämpölaitokselle Helsingin Salmisaaressa. Pellettikattilan reilut kaksi kuukautta kestänyt matka Puolasta Sefakon tehtaalta Sędziszówn kaupungista Salmisaareen on ohi.

Pelletti kiinnostaa helsinkiläisiä

Salmisaaren voimalaitokselle lokakuisena lauantaina suunnanneet helsinkiläiset välttyivät tuulelta ja piiskaavalta sateelta. Avoimiin oviin osallistui runsaasti nuoria, perheitä ja varttunuttakin väkeä, läheltä ja kaukaa.

Vuosaaren vuosihuolto lähestyy maalia

Tämän vuoden iso vuosihuolto Vuosaaren B-voimalaitoksella on normaalia pidempi. Pian ollaan valmiita tulevaan talveen ja uuteen lämmityskauteen. Vuosaaren kombivoimalaitoksissa tuotetaan valtaosa Helsingin sähköstä ja kaukolämmöstä.

Hallittua säpinää – mittava vuosihuolto Vuosaaressa

Vuosaaren B-voimalaitoksella on meneillään iso vuosihuolto. Se alkoi toukokuussa ja jatkuu lokakuuhun.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin