• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Jarmo Hagström

Jarmo Hagström on pitkän linjan voimalaitosihminen, jonka tehtävä on huolehtia, että Hanasaaren ja Salmisaaren voimalaitokset tuotavat lämpöä ja sähköä tehokkaasti, turvallisesti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti Helenin tuotantotarpeiden mukaan. Vapaa-ajalla Jarmo liikkuu luonnossa, pelaa mailapelejä ja rentoutuu kirjan kanssa.

Uudet päästörajat astuvat voimaan - Helen on valmis

EU:n uudet päästörajat astuvat voimaan 1. päivä heinäkuuta. Yhteistyön mestaruudella olemme Helenissä saavuttaneet tiukat vaatimukset kaikilla kolmella voimalaitoksellamme sekä lämpölaitoksillamme.

Energiaa riittää koronan keskelläkin

Helsingin voimalaitokset toimivat normaalisti korona-aikanakin, ja asiakkaat saavat sähköä, lämpöä ja jäähdytystä poikkeusoloista huolimatta. Helen on varautunut myös epidemian laajentumiseen hyvin, jotta toiminnan jatkuminen voidaan varmasti turvata.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin