Johannes Isohookana

Johannes Isohookana vastaa Helenin maalämpöratkaisuista. Hän uskoo, että asiakkaiden kanssa kehittämällä ja uusia teknologioita yhdistelemällä saadaan aikaan parhaat ratkaisut. Vapaa-ajalla Johanneksen voi löytää Crossfit-salilta tai keräämästä kurkku- ja tomaattisatoa omalta parvekkeelta.

Kustannussäästöjä ja omavaraisuutta taloyhtiölle maalämmön ja aurinkosähkön yhdistelmällä

Espoolaisessa taloyhtiössä on ollut käytössä Helenin toteuttama maalämpöä ja aurinkosähköä yhdistelevä energiaratkaisu nyt kuutisen kuukautta. Tässä kirjoituksessa kerron, millaisia vaikutuksia uudella energiaratkaisulla on tähän mennessä ollut taloyhtiön omavaraisuuteen ja kustannuksiin.

Pilottikohteen maalämpöjärjestelmä valmistui – samalla taloyhtiössä uusittiin koko energiaratkaisu

Saimme valmiiksi Helenin ensimmäisen maalämpöön perustuvan lämmitysratkaisun Espoossa sijaitsevassa taloyhtiössä. Maalämpö täydentää Helenin hiilineutraalia palveluvalikoimaa.

Uusi, vähähiilinen lämmitysratkaisu kortteleille

Helen on valmistellut uutta, vähähiilistä energiakonseptia uusille alueille. Työ tukee Helenin ja Helsingin tavoitteita saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin