• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Juha-Pekka Weckström

Seuraa Twitterissä

Teknillistä fysiikkaa korkeakoulussa opiskellut Juha-Pekka on luotsannut toimitusjohtajana Realia Groupia, Digitaa ja TeliaSoneraa. Nyt hän rakentaa Helenistä markkinoiden asiakaskeskeisimmän energiayhtiön, jonka tavoitteena on hiilineutraalius 2035. Vapaa-ajallaan JP pelaa golfia ja tennistä, metsästää ja mökkeilee.

Johtaminen muutoksessa

Tällä kertaa Uutta voimaa -sarjassa keskustellaan johtamisesta ja yrityskulttuurista. Vieraina ovat Helenin asiakas- ja työntekijäkokemuksesta vastaava johtaja Rauha Bato-Liukkonen sekä hallitusammattilaisena ja pääomasijoittajana toimiva kokenut yritysjohtaja Juho Lipsanen.

Energiaverkkojen tulevaisuus on täynnä uusia mahdollisuuksia

Uutta voimaa -keskustelusarjassa avaamme näkökulmia energiatulevaisuuteen eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Tulevaisuudentutkija Elina Hiltusen ja Helenin kehityshankkeista vastaavan Janne Rauhamäen kanssa keskustelemme energiaverkkojen tulevaisuudesta.

Tekoälystä vauhtia energiamurrokseen

Uutta voimaa -sarjan uusimmassa jaksossa syvennytään digitalisaatioon, joka soluttautuu yhä vahvemmin meidän arkeen, myös energia-alalla. Mukana studiossa ovat pääomasijoittajana toimiva Taneli Tikka sekä Helenin digitaalisista ratkaisuista vastaava johtaja Tuomas Teuri. 

Startups supercharging the energy transformation

Our fourth episode of the “Uutta voimaa” -series concentrates on supercharging the future. Together with Managing Director of Inventure Sami Lampinen, and Vice President of Helen Ventures Terhi Vapola we discuss investment opportunities in the energy sector.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin