Maiju Westergren

Seuraa Twitterissä

Maiju Westergren luotsaa Helenin vastuullisuusasioita sekä edunvalvontaa. Hänen mielestään energia-ala on täynnä mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Vapaa-ajallaan Maiju ihmettelee puutarhan rönsyämistä, tanssii flamencoa ja viihtyy liikkuen luonnossa.

Helenin vastuullisuustyö vastaa sidosryhmien näkemyksiä – hiilestä luopuminen ja uusiutuvien ratkaisujen kehittäminen ovat keskiössä

Toteutamme muutaman vuoden välein laajan sidosryhmädialogin siitä, miten vastuullisuustyömme vastaa työntekijöidemme ja sidosryhmiemme odotuksia ja näkemyksiä. Sidosryhmädialogin aiheiden ja keskustelujen pohjalta saamme arvokasta tietoa siitä, mihin teemoihin vastuullisuustyössä meidän olisi olennaista syventyä.

Olemme hyvässä vauhdissa kohti hiilineutraalia Helsinkiä – panostamme ei-polttamalla tuotettuun energiaan

Kuntavaalien lähestymisen myötä myös keskustelu Helsingin ilmastoteoista kiihtyy.

Lämpöpumppujen ja konesalien veromuutosta on kiirehdittävä myös kehysriihessä

Energia-alalla puhutaan, että ei ole olemassa yhtä hopealuotia, joka ratkaisee siirtymän hiilineutraaliin energiantuotantoon. Lämpöpumputkaan ei ehkä ole se hopea luoti, mutta jotain jalometallia ne ovat matkallamme kohti hiilineutraalia Suomea.

Helenille vastuullisuus on menestystekijä

Helenille kumppaniverkosto on tärkeä. Haluamme, että palveluiden ja tavaroiden toimittajamme sitoutuvat kanssamme vastuulliseen toimintaan taloudellisessa, sosiaalisessa ja ekologisessa mielessä.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin