Minna Junnikkala

Minna Junnikkala työskentelee Helenin auringon ja tuulen tuotekehityksen ja tuotehallinnan vetäjänä. Hän innostuu päivittäin siitä, että voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen omalla työllään. Yhdessä tiiminsä ja muun Helenin kanssa Minna on järjestelmällisesti rakentanut Helenin aurinko- ja tuuliliiketoimintaa. Minnan motto on "Yhteistyössä on voimaa!"

Mahdollistamassa kotimaista aurinkosähköä kaikille

Ilmastonmuutoksen ja nykyisen maailmantilanteen myötä kotimainen uusiutuva energia on kysytympää kuin koskaan aikaisemmin. Aurinkovoimalan hankinta on helppo ja kustannustehokas tapa pienentää hiilijalanjälkeä ja tasata sähkönhintojen vaihtelua niin kotitalouksissa kuin yrityksissä. Aurinkosähkö nousee kuluttajatutkimuksissa esiin maineeltaan arvostetuimpana energiantuotantomuotona.

Neljä askelta vastuullisemmaksi kuluttajaksi

Sain vuosi sitten kuulla, että minut on valittu Heleniin uusien palvelujen tuotehallintatiimin vetäjäksi. Tästä alkoi matkani kohti vastuullisempaa energiankulutustapaa.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin