• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Niko Willman

Niko Willman vetää uusiutuvan energian paikallistuotantoprojektia, jonka tavoitteena on lisätä uusiutuvan energian tuotantoa Helsingissä ja sitä kautta toteuttaa Helenin tavoitetta ilmastoneutraalisuudesta. Nikon tausta on markkinoinnissa ja asiakassuhteiden kehittämisessä, joten hänen toimintansa punaisena lankana on asiakkaan saama arvo.

Uusiutuvaa energiaa yhdessä kumppaneiden kanssa

Helen on käynnistänyt pilotointiprojektin, jonka myötä rakennamme uutta uusiutuvan energian tuotantokapasiteettia yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Kumppaneille myönnetään tukea Ympäristöpenni-varoista.

Asumisen energiatehokkuus goes retro

Olen asunut Helsingin Kalliossa ja vanha, vuonna 1928 rakennettu talo innosti minua vertaamaan elämää ennen ja nyt. Onko lähihistoriassa jotain, josta voisimme ottaa vinkkejä nykyaikaiseen, energiatehokkaaseen elämään?

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin