• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Rauha Bato-Liukkonen

Rauha Bato-Liukkonen kehittää Helenissä työntekijä- ja asiakaskokemusta, jotka ovat täysin toisistaan riippuvaisia. Hän uskoo, että energia-alan murros selätetään erinomaisella johtamisella ja asiakaskeskeisyydellä. Rauha rentoutuu luonnossa meren läheisyydessä perheensä kanssa ja seikkailee cocktail-sukeltajana lämpimissä vesissä.

Mission very possible: Helen tähtää asiakaskeskeisimmäksi energiayhtiöksi

Kun tulin energia-alalle Heleniin yli neljä vuotta sitten, heti ensimmäisellä viikolla kävimme läpi tuotteiden elinkaariajattelua ensimäistä kertaa. Olin vaikuttunut olemassa olevan datan määrästä ja laadusta sekä heleniläisten kyvystä muuttaa näkökulmaa. 

Kulttuurityö on matka kohti parempaa kilpailukykyä

Energia-ala on keskellä valtavaa muutosta. Jotta alan yritykset voisivat aidosti muuttua, on muutoksen lähdettävä yrityksen ytimestä: henkilöstöstä, johdosta ja strategiasta. Helenin vuosi sitten uusittua strategiaa toteutetaan yhdessä kaikkien heleniläisten kanssa laadittujen arvojen mukaisesti.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin