• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Sari Mannonen

Seuraa Twitterissä

Sari Mannonen vastaa Helenin ratkaisuliiketoiminnan kehittämisestä ja tuoteportfoliosta. Sari saa energiaa uuden liiketoiminnan luomisesta ja kasvattamisesta. Hän on luonteeltaan rakentaja, joka rakastaa muutosta, uusien asioiden kokeilua ja sykkii uusiutuvaa energiaa. Vapaa-ajallaan Sari nauttii luonnossa liikkumisesta koiran kanssa, laskettelusta ja joogasta.

Rajatonta energiaa World Economic Forum talousfoorumissa

Yksi maailman merkittävimmistä talousfoorumeista, World Economic Forum (WEF), järjestettiin toukokuun lopulla Sveitsin Davosissa. Paikalle kokoontui kaiken kaikkiaan yli 2 000 johtajaa ja johtavaa asiantuntijaa ympäri maailmaa. Minulla oli kunnia olla mukana osana Finnish Flown organisoimaa Suomen delegaatiota yhdessä tiimiläiseni Kristiina Siilinin kanssa, joka edusti Davosissa Suomea Finnish Flow -ohjelman kautta. Kristiina oli yksi ohjelman kahdeksasta nimetystä alle 35-vuotiaasta muutoksentekijästä.

Uutta energiaa Helenin energiaratkaisuihin ja tuotekehitykseen

Energia-ala elää vahvaa murrosta kohti hiilineutraaliutta. Energian tuotantotavat uudistuvat ja fossiilisten käyttö loppuu. Myös energiapalvelut kehittyvät: sähkön, lämmön ja jäähdytyksen rinnalle tulee uusia palveluita, joiden avulla asiakkaat voivat vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä ja helpottaa arkeaan.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin