• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Taina Kokkarinen

Taina Kokkarinen kehittää Helenissä johtamista ja kulttuuria sekä moderneja rakenteita ja käytäntöjä osaamisen ja suorituksen johtamiseen. Hän luo työssään edellytyksiä erinomaiselle työntekijäkokemukselle yhdistämällä strategisen ajattelun ja yksilölähtöisen lähestymistavan kaikessa tekemisessään. Taina kirkastaa ajatustaan juoksulenkeillä ja rentoutuu perheensä kanssa mökkeillen ja veneillen.

Johtamisen suunta energia-alan murroksessa

Energia-alan murroksen kerroksellisuus näkyy juuri nyt monitahoisesti. Uudenlaista epävarmuutta ja volatiliteettia ovat aiheuttaneet muiden muassa Ukrainan sota, ilmastonmuutos ja osaajamarkkinaan liittyvät haasteet. Muutos haastaa johtajuutta, mutta antaa edelläkävijöille uudenlaisen paikan vaikuttaa.

Energiamurros haastaa osaamisstrategiaa – haemme vahvistusta johtamisen ja kulttuurin kehittämiseen

Helenin visiona on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö ja tuoda uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville. Uudistusmatkallamme modernilla HR:llä on keskeinen rooli. Uusi Talent & Leadership Managerin tehtävä vauhdittaa tulevaisuuden organisaation rakentamista ja edelläkävijyyden vahvistamista.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin