Jaetaan yhdessä osaamista ja energiaa!

Hyvän energian seura -kilpailu 2021 on tullut päätökseen. Paljon onnea voittajille ja lämpimät kiitokset kaikille videon lähettäneille sekä äänestäneille!

Tutustu videoihin

Kevään kruunaa energinen tekeminen ja taituruutta vaativat temput

Hyvää energiaa uutta oppimalla

Hyvän energian jakamisessa avainasemassa ovat lasten ja nuorten seuroja ja harrastusryhmiä. Ryhmissä leviää hyvä energia ja ennen kaikkea huikea osaaminen ja uudet taidot. Tänä vuonna monet harrastuksista ovat jälleen siirtyneet koteihin ja etäyhteyksien päähän.

Siksi Helen on tänäkin keväänä tärkeällä asialla harrastuksista kumpuavan hyvän energian puolesta. Yhdistämme jälleen voimamme Roni Backin kanssa ja kannustamme seuroja ja harrastusryhmiä jakamaan kanssamme hyvää energiaa ja upeita temppuja.

Kuvaa video ja osallistu kilpailuun

Ryhmät voivat osallistua kilpailuun lähettämällä videon, jolla he näyttävät ja opettavat, kuinka ryhmän harrastukseen liittyvä temppu tai taito tehdään. Osallistua voivat kaikki harrastusryhmät lajiin katsomatta. Videolla opetettava taito voi olla esimerkiksi temppu jalkapallon kanssa, kärrynpyörä tai hieno solmu. 

Näin myös uudet innokkaat harrastajat voivat löytää tiensä lajien ja harrastusten pariin! Mitkä ovat teidän partiolippukuntanne makeimmat taidot metsässä? Mitä teatterikerhossa voi oppia? Näyttäkää ja opettakaa meille kaikille, miten tehdään upeimmat temput koripallon kanssa!

Hyvän energian lähettiläs: Roni Back

Roni Back on yksi Suomen tunnetuimmista tubettajista, joka valittiin vuoden 2019 positiivisimmaksi helsinkiläiseksi. Ronille harrastustoiminta on tullut tutuksi salibandy-, jalkapallo- ja partioharrastusten myötä.

Minkä tempun Roni on viimeksi ottanut haltuun? Katso Ronin vastaus oheiselta videolta. Ja sitten vaan hakemaan mukaan!

Onnea voittajille!

Celestials, KooKoo Jäätaiturit

Kouvola

Linnanmäen sirkuskoulu

Helsinki

Pieksän Kuutit

Pieksämäki

Ruoripojat

Pori

Savonlinnan voimistelu ja liikunta

Savonlinna

Hyvän energian seura -kilpailu

Helen kutsuu seurat ja harrastusryhmät levittämään hyvää energiaa ja videolla opettamaan lajiin tai harrastukseen liittyvän taidon. Kilpailuun osallistuvista videoista Helenin raati valitsee viisi voittajaa yleisöäänet huomioiden. Viisi voittavaa ryhmää palkitaan kukin hyvästä työstä 5000 euron kannustusrahalla. Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 100 euron arvoisia Elämyslahjat-lahjakortteja.

Lue lisää Säännöt-sivulta.