AIDATUT UNELMAT

24.8. - 31.8.2017 @ Sitratori, Kannelmäen asema, Klaneettitie 5, 00420 Hki, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Joukkovoimalla syntyvä tanssiteos johdattaa kaupunkilaisten muistoihin ja unelmiin.

Kun teos Aidatut unelmat saa ensi-iltansa 24. elokuuta, huipentuu monien kuukausien ja monien kymmenien vapaaehtoisten uurastus. Kaarelan alueen julkisissa tiloissa ja puutarhoissa polveileva ulkoilmateos koostuu kolmesta kokemuksellisesta reitistä ja paikallisten asukkaiden puutarhatarinoista, muistoista ja historiasta.

Esityksen tekemiseen osallistuu lähes 80 esiintyjää, suurin osa vapaaehtoisia avoimen haun kautta teokseen hakeneista helsinkiläisistä. Mukaan on myös liittynyt Kannelmäen peruskoulun ja Käpylän peruskoulun oppilaita sekä kaksi kuoroa. Lisäksi teosta on toteuttamassa joukko paikallisia asukkaita, jotka ovat lahjoittaneet oman puutarhansa esityksen näyttämöksi.

Aidatut unelmat on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen yhteisöllistä ja alueellista kaupunkikulttuuria rakentavaa Minun nimeni on –hanketta. Teos nähdään osana Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa ja se toimii Kanneltalon 25-vuotisjuhlaesityksenä.

Esitys päättyy yhteisölliseen juhlaan Malminkartanon omenalehtoon. Omenapuiden katveeseen katetaan suuri illallispöytä, jonka äärelle voi saapua nauttimaan kasviruokaillallista elokuun iltahämärässä. Tervetuloa!

Ensi-ilta to 24.08. klo 19

Helenin myöntämä avustus käytetään yhteisöllisen toiminnan rahoittamiseen, joilla voidaan tuoda iloa ja positiivista energiaa vapaaehtoisjoukolle, sekä suuren vapaaehtoisjoukon puvustukseen.

Twitter

#aidatutunelmat

WWW

http://www.zodiak.fi/kalenteri/aidatut-unelmat

Jaa

452

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova