Avantgarde Fashion Show

26.8.2017 @ Tietotalo, Humppilantie 9, Jokioinen

Hakemus: 1500 €

Puettavan taiteen kansainvälinen tapahtuma, johon osallistuu taiteilijoita ja käsityöläisiä kotimaasta sekä ulkomailta kierrätysmateriaaleista valmistetuilla teoksillaan. Tärkeintä teosten valmistuksessa ovat olleet kierrätettävät materiaalit sekä mielikuvitusrikkaus. Jokainen teoksen tekijä lähestyy aihetta erilaisilla näkemyksillä, tekniikoilla sekä materiaaleilla, yhteistä kaikille kuitenkin on, että teokset esitellään muotinäytöstyyppisesti Jokioisten Tietotalossa 26.8.2017 klo 16. Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.
Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Kuvio NEXUS 17, joka tarjoaa työpajoja ja luentoja muodin, taiteen ja kierrätyksen aihemaailmasta koko viikon 34 ajan Forssa-Jokioinen alueella.

Olemme järjestämässä tätä muodin, taiteen ja kierrätyksen maailmoja sekoittavaa tapahtumaa ensimmäistä kertaa ja suunnittelemme tälle myös jatkoa. Eri alan, ja maiden, ammattilaisia yhteen kokoavana kulttuuritapahtumana, luomme kontakteja sekä positiivista energiaa alueemme kuntalaisiin sekä toimijoihin. Tapahtuman ollessa kaikille maksuton haluamme varmistaa myös tasapuolisen mahdollisuuden kaikille osallistua.

Twitter

#puettavataide #avantgarde

WWW

http://www.nexus.kuvio.org

Jaa

17

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova