Beach volley Helsinki Open

14.7. - 16.7.2017 @ Kansalaistori ja Hietaniemen ranta, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Aurinkoa, mahtavaa fiilistä, huikeita urheilusuorituksia ja rennonletkeää menoa! Hietsu Beach Volley ry järjestää beach volleyn SM - kiertueen osakilpailun Helsingissä Kansalaistorilla ja Hietaniemen rannalla 14–16.7.2017. Tapahtumassa Suomen parhaat mies- ja naisparit taistelevat paitsi turnauksen voitosta, myös paikasta elokuisiin SM- finaaleihin.

HBV tuo lajin viime vuoden tapaan Helsingin keskustan sykkeeseen, kun tapahtuman pääkenttä rakennetaan Kansalaistorille. Sivukentät sijaitsevat HBV:n kotirannalla hietsussa, jonne baanaa pitkin polkaisee fillarilla muutamassa minuutissa. Pelit käynnistyvät perjantai-iltana karsinnoilla ja varsinainen turnaus alkaa lauantaina. Tapahtuma huipentuu sunnuntain mitaliotteluihin.

HBV:n monikymmenpäinen talkoolaisjoukko rakentaa tänäkin vuonna Kansalaistorille ja hietsuun niin pelaajille kuin katsojille erinomaiset puitteet nauttia viikonlopusta mahtavan kesälajin parissa. Molemmille tapahtuma-alueille on vapaa pääsy – HBV siis luo rennonletkeää #kaupunkienergiaa sekä stadin ytimeen että rannalle!

Twitter

#lähitapiolahelsinkiopen

WWW

http://hbv.fi/helsinkiopen/

Jaa

164

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova