Boheemifest

26.8. - 27.8.2017 @ Kasvitieteellinen puutarha Botania, Heinäpurontie 70, Joensuu

Hakemus: 1500 €

Boheemifest on uusi elämyksellinen taidefestari, joka järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 26.8.2017 Joensuun kasvitieteellisellä puutarhalla, Botanialla. Boheemifest on boheemi puutarhajuhla, jossa luonto, taide ja ihmiset kohtaavat toinen toisensa rennossa ja välittömässä ilmapiirissä. Luvassa on musaa, kukkia, taidetta, tanssia, ruokaa, open stage ja kaikkea kivaa bölinää yli genrerajojen! Tarkoituksenamme on hankkia samalla näkyvyyttä lopetusuhan alla olevalle Botanialle.

Boheemifest käynnistyy jo edellisenä iltana osana Joen Yön kaupunkitapahtumaa, perjantaina 25.8. klo. 19.00-21.00! Perjantain etkoille vapaa pääsy!

Esiintyjiksi ovat tähän mennessä varmistuneet: Fireproven, Heiduška, Alburnus Trio, Lyyti, Luontokerho, Verenpunaisen kuninkaan hovissa - King Crimson tribuutti, Liz Leila, Taival, Suttura666, LuonnonBaum ja Hedelmiin Sekaantujat.

Workshoppeja tulossa: Petri Berndtson - Mindfunfullness, Sigil Driftwood - Didgeridoo-ws ja livemusa-joogaa by Larissa Omlalaa. ♥

Lisäksi festeillä mukana Tattoomika ja paljon ruokajuttuja, mm. Bubble Bayn huippu ruokakärry ja GreenStreet JNS:n huikeet raakakakut! Villiruokaa, kukkajuttuja ja elämän makuista meininkiä! ♥

Lisää ohjelmaa varmistuu koko ajan ja aikataulut tarkentuu pikkuhiljaa!✌

Järkkäämässä Boheemi-yhteisö ihanine ihmisineen, Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry ja tietysti Joensuun virallinen kasvitieteellinen puutarha, Botania! ♥

Liput: 5 - 1 000 000€ oman varallisuuden mukaan. ♥

Alun alkaen perustimme Facebookiin Boheemi-yhteisön (https://www.facebook.com/BoheemiOfficial/), jonka tavoitteena on lisätä eri taiteenalojen välistä yhteistyötä ja kasvattaa yleisöä eri proggisten ympärille. Boheemi on luova yhteisö ja media, joka tuottaa monipuolista sisältöä niin taiteilijoiden inspiraatioksi, kuin myös kuluttajien iloksi.

Myöhemmin meille syntyi ajatus järjestää festarit, jossa käytännössä pääsemme edistämään ja yhdistämään paikallista kulttuuria, musiikkia ja taidetta - Boheemifest sai alkunsa. Saimme mukaan monta paikallista bändiä ja yritystä. Paikaksi valikoitu sisämaan ainoa kasvitieteellinen puutarha ja maan ainoa sekä maailman pohjoisin trooppinen perhospuutarha, Botania (www.botania.fi). Haluamme tapahtumalla saada myös näkyvyyttä Botanialle, joka on lopetusuhan alla.

Twitter

#boheemifest

WWW

http://www.boheemifest.weebly.com

Jaa

97

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova