City Adventure Kaupunkiseikkailu

19.8.2017 @ Ympäri taajamaa, Jämintie, Kankaanpää

Hakemus: 1500 €

City Adventure - Kaupunkiseikkailu on joukkuekilpailu, jossa kilpaillaan 2-4 hengen joukkueissa. Kankaanpään taajama-alueen sisälle tullaan tekemään noin 30 toisiaan hienompia tehtävärasteja, joita joukkueet kiertävät haluamassaan järjestyksessä kävellen, juosten tai pyörällä.

Kaikki rastit pisteytetään ja parhaat joukkueet palkitaan. Tapahtuma alkaa Kankaanpään palloiluhallilta 19.08.2017 klo 10.00 ja päättyy palloiluhallille klo 16.00 mennessä. Palkintojen jako suoritetaan alkuillan aikana. Kaupunkiseikkailussa pääsee mittaamaan omia taitoja, nopeutta, voimaa, päättelyä ja kuntoakin.

Kaikki tehtävärastit suoritetaan haluamassa järjestyksessä ja omaan tahtiin, joten seikkailu sopii hyvin eri ikäisille, kuntoisille ja taitotason omaaville naisille ja miehille, niin nuorille kuin varttuneemmillekin. Pääasia on pitää hauskaa ja kokea elämys jollaista ei ennen ole ollut.

Tapahtuman järjestää Vapaa-ajan Viettäjät ry. joka on perustettu viime syksynä, ideanaan liikuttaa paikallisia, ja luoden pieneen kaupunkiin vaihtoehtoisia tapahtumia konsertteien ym. vaihtoehdoksi. Yhdistys toimii erittäin pienellä budjetilla, ja onkin hienoa ollut saada mukaan tapahtumaa järjestettäessä muutamia paikallisia yrityksiä, seuroj ja yhdistyksiä, jotka ovat jopa pystyneet pienellä summalla, talkootyöllä, palkinnoilla tai tiloilla ja alueilla tukemaan tapahtumaa. Talkootyö tulee nousemaan suureen rooliin, ja yllättäviä kuluja syntyy. Kaupungissa tieto tapahtumasta on otettu vastaan suurella innolla, ja Kankaanpään kaupunki on nimennyt tapahtuman aloittavan seuraavalla viikolla alkavan Taideviikon.

Twitter

#kaupunkiseikkailu #CityAdventure

WWW

http://www.kaupunkiseikkailu.fi

Jaa

125

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova