Comets Cup juniorifutisturnaus

19.8. - 20.8.2017 @ Nääpikäntie 6-8 (Comets Park), Jyväskylä, Jyväskylä

Hakemus: 1500 €

Comets Cup on Jyväskylän Komeetat ry:n järjestämä jalkapallon junioriturnaus 19.-20.8. Jyväskylässä. Kyseessä on Keski-Suomen alueen suurin poikien jalkapalloturnaus. Mukaan on ilmoittautunut 116 joukkuetta eri puolilta Suomea, ikäluokista 2002-2010. Komeetat järjestää turnauksen nyt kuudetta kertaa, koko jalkapalloseura on toiminut vuodesta 2010. Kyseessä on siis Keski-Suomen energisin jalkapallotapahtuma!

Jyväskylän Komeetat on juniorijalkapalloon panostava seura, joka haluaa varmistaa kaikki pelaa- hengessä jalkapallon huippuolosuhteet nuorimmillekin pelaajille. Komeetat toteutti viime syksynä pitkäaikaisen haaveensa, laadukkaan oman tekonurmikentän, Comets Parkin Jyväskylään ja Comets Cup päästään nyt pelaamaan myös omalla kentällä.

Käytännössä Jyväskylässä tulee eri kentillä pelaamaan yli 1400 pelaajaa ja kenttien laidoilla on kannustamassa heidän valmentajansa, huoltajansa ja taustajoukkonsa. Luvassa on huikean hieno jalkapalloviikonloppu!

Komeetat järjestää turnauksen talkoovoimin, eli eri ikäkausijoukkueiden huoltajat ja vanhimmat pelaajat mahdollistavat tämän tapahtuman omalla energisellä panoksellaan. Noin 250 talkoolaista huolehtii pelien sujumisesta, ohjaa pelejä kentillä sekä huolehtii yli 2000 ruoka-annosta ja lukemattoman määrän legendaarisia mokkapaloja pelaajien ja yleisön energiatason ylläpitämiseksi.
Ison turnauksen järjestäminen joka vuosi on suuri ponnistus nuorelle seuralle, mutta samalla yhdessä tekeminen ja hienon tapahtuman aikaansaaminen hitsaa pelaajia ja taustajoukkoja hienosti yhteen.

Tunnelma turnauksessa on joka vuosi ollut erinomaisen kannustava, kentällä koetaan tärkeitä tähtihetkiä ja monet joukkueet kauempaakin haluavat tulla joka vuosi uudelleen. Palkinto auttaisi meitä kiittämään seuran talkoolaisia hienosta työstä junioripelaajiemme hyväksi ja voisimme käyttää sen uuden Comets Parkimme avajaisjuhlien järjestämiseen.

Twitter

#cometscup

WWW

https://www.komeetat.fi/turnaukset/26683

Jaa

201

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova