Dance Off Tampere

26.8. - 27.8.2017 @ Kuivaamo, Hiedanranta, Lielahdenkatu 10, Tampere

Hakemus: 1500 €

Hei! Dance Off Tampere on Tampereen Hiedanrannassa 26.8.2017 järjestettävä tanssifestivaali, joka kokoaa Kuivaamon katon alle ennakkoluulottomasti eri tanssilajit.

Tapahtuma on tanssin ammattilaisten ja harrastajien yhteinen festivaali, jossa lapset ja aikuiset pääsevät ihastelemaan, kokeilemaan ja kokemaan tanssia upeassa tehdasmiljöössä. Festivaalin pääohjelmiston lisäksi tamperelaiset tanssikoulut esittelevät eri tanssilajeja, joihin festivaalivieraat voivat osallistua fyysisesti tai katsojina. Dance Off Tampereessa on mukana vierailevia kotimaisia ja ulkomaisia opettajia sekä tanssiteoksia ympäri Suomen. Hollannista vierailee Dutch Monsters –ryhmä, jonka kaksi tanssija-koreografia opettavat ja esiintyvät tapahtumassa, sekä New Yorkista saapuu vogue- sekä afrikkalaisen tanssin opettaja Ousmane Wiles yhdessä kommentaattori Jack Mizrahin kanssa pitämään workshoppeja ja tuomaroimaan iltabileiden ”Video Killed The Radio Star” - Vogue Ballia. Avoimen haun kautta tapahtumaan on valittu neljä tanssiteosta, jotka toteutetaan tapahtumassa yhdessä Swäg ry:n valosuunnittelijoiden kanssa. Koreografian ja äänimaailman mukaan suunniteltu valo- ja videotekniikka nostavat tanssin uudelle tasolle.

Kesällä festivaali tulee ihmisten keskuuteen tanssitempauksilla ympäri Tamperetta. Toteutamme Flash Mob –tyylisiä esityksiä ja jaamme tietoa festivaalista. Festivaali haluaa pienentää kynnystä niin harrastajien kuin ammattilaisten välillä, sekä yleisön ja esiintyjien välillä. Festivaaliviikonlopun aikana tapahtuu tanssikouluissa ja Tampereella myös muuta tanssiin liittyvää ohjelmaa, johon yleisö pääsee osallistumaan. Kaikki ohjelma on suunnattu ihmisille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta. Festivaalialueella järjestettävistä workshopeista osa on suunnattu ammattilaisille, joten festivaali toimii myös erinomaisena koulutusmahdollisuutena. Mukana myös streetfoodia!

Järjestämme ensimmäistä kertaa elämässämme festivaalia ja perustimme Dance Off Tampere ry:n, jonka tarkoitus on edistää ja yhdistää paikallista tanssia ja tanssijoita! Kaikki apu ja neuvot ovat meille kullan arvoisia, mutta meillä on myös erityisen kova luotto että tästä tulee yksi Tampereen kovimpia kesätapahtumia! Tällaisten tukien avulla varmistamme, että tapahtuma onnistuu, ja että siitä tulee pysyvä osa kesän kulttuuritarjontaa Tampereella.

Twitter

#danceofftampere

WWW

http://www.danceofftampere.com

Jaa

120

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova