Easy Living in Kemi

14.7. - 23.7.2017 @ Kemi, Valtakatu 8, Kemi

Hakemus: 1500 €

Easy Living in Kemi –tapahtumaviikkoa vietetään nyt jo kolmannen kerran Kemissä 14.7.-23.7.2017. Ulkoilmafestari tarjoilee ilmaiseksi monenlaista kokemista ympäri Kemiä.

Tapahtumantäyteisen viikon ideana on koota yhteen pieniä ja isoja tapahtumia yhteiseksi festariviikoksi. Ja pikkusen Lapin lisää tuo myös viikon kesto sillä se on kymmenen päivää. Tapahtumia löytyykin aina Rondelli lastenfestivaalista ja Kesäkissabluesista Leidi golfiin ja nuorten Urban Park –leiriin. Koko ohjelman löydät https://www.facebook.com/easylivinginkemi/?fref=ts

Tapahtumat levittäytyvät pitkin kaupunkia, mutta varsinkin Täikön torilla tapahtuu peräti neljän päivän ajan. Keskiviikkona nautitaan Summer Pop Upista, jossa päätähtenä nähdään tubettajien kera Arttu Lindeman. Torstaina 20.7. musiikinystäville tarjoillaan herkkua, kun Lauri Tähkä nousee lavalle pääsylipullisessa konsertissa. Lisäksi tapahtumaviikolla vietetään Kemi-päivää satavuotiaan Suomen kunniaksi, maalataan yhdessä räsymattoa katuun, haetaan sataa geokätköä, käydään Rokkineuvoksen Kulttuuriklubilla, nautitaan Kemi-rockista ja tietenkin Juicerockista.Kannattaa tutustua, sillä Kemi sykkii elämää!

Kokonaisuus kerää yhteen 36 eri tapahtumaa ja peräti 27 eri tapahtumajärjestäjää. Tavoitteena on, että kaikkiin tapahtumiin olisi ilmainen sisäänpääsy. Laadusta ei kuitenkaan tingitä ja siksi ohjelma on hyvine esiintyjineen aivan huippuluokkaa.

Viikkoa koordinoi Kemin kaupunkikeskusyhdistys ry Kemitiimi ja rahoitus koostuu Kemitiimin ja Kemin kaupungin tuesta sekä yhteisöjen omista rahoituksista. Mukana on isoja ja pieniä toimijoita, jotka näin yhdessä tarjoavat kaupunkilaisille ja matkailijoille tekemistä, kokemista ja hyvän syyn viettää kesää energisessä kaupungissa.

Twitter

#easylivinginkemi

WWW

https://www.facebook.com/easylivinginkemi/?fref=ts

Jaa

314

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova