Electronic Fields Festival

18.8.2017 @ Maaherranpuisto, Viikintie 39, Helsinki

Hakemus: 1500 €

Electronic Fields Festival järjestetään tänä kesänä toista kertaa historiassaan. Suomen suurimpana EDM-musiikin ilmaisfestivaalina tarjoamme kävijöille kokopäiväisen elämyksen kauniissa Maaherranpuistossa. Tapahtuma keräsi viime vuonna yli 1200 kävijää sadesäästä huolimatta, joten kyse on vallan mainiosta tapahtumasta!

Tapahtumassa on kaksi esiintymislavaa, lähes 30 esiintyjää, ruokamaailma monenmoisineen ruokakojuineen sekä upeaa musiikkia. Esiintymässä Suomen kovimpia DJ/tuottajia, mm. Ninth Floor, Sam & Mike, Winning Team, Crito ja monia muita, kovimmat vielä julkaisematta :).

Tapahtuma toteutetaan 100% vapaaehtoisvoimin ja sitä on mukana tekemässä joukko tapahtumatuotannon nuoria osaajia. Ilman erilaisia tukia tapahtuma olisi mahdoton järjestää, koska se on täysin ilmainen kaikille! Siispä, anna äänesi tapahtumalle ja mahdollistat monipuolisemman tapahtumakesän Helsinkiin!

Olemme ainoa vastaava tapahtuma koko Suomessa ja siksi onkin tärkeää että tapahtuma järjestetään kunnolla eikä minään takapihan musabileinä. Lavamme ovat varustettu järeällä ammattitason äänentoistoilla sekä näyttävillä ja runsailla valoilla. Lisäksi meille on tärkeää olla turvallinen tapahtuma ja panostamme järjestyksenvalvontaan sekä yleisönohjaukseen aivan kuten kaikki suuret festivaalitkin.

Twitter

#Electronicfieldsfestival

WWW

https://www.facebook.com/electronicfieldsfestiva

Jaa

1081

Tykkää tämä tapahtuma voittoon

Muut tapahtumat

YHTEISTYÖSSÄ:

Radio Nova